Gult är grunden till vårens färger
Skönhet & Mode

Gult är grunden till vårens färger

Gult är fult, grönt är skönt….. Vilken färg förknippar du med våren. Gult hör det till påsken, pasteller till sommaren och vinrött till hösten? För mig är gult ett tecken på att våren är på väg.

Är gult verkligen fult? Gult för mig är första tecknet på våren. Vi inleder våren med påsk och där skymtar vi mängder av gula produkter. Och jag har hört att den stora nageltrenden faktiskt är gul i vår. Så tycker vi verkligen att gult är fult? Personligen har jag haft svårt att bära just gult då jag alltid endast bär svart, för dig som är idrottsintresserad vet vilken klubb dom två färgerna bilder. Nu har jag absolut inget emot den klubben då det faktiskt är den jag hejar på, men jag gillar inte kombon på kläder. Kanske skall jag testa gula naglar i vår, det behöver inte vara en gäll neon gul utan en mildare pastell kanske. Jag har samlat ihop lite produkter som är gula till grunden och ser om dom tillför något eller bara är gula!

Gult är grunden till vårens färger

KEUNE Blend Fixing Spray Rek pris: 205SEK
Jag gillar verkligen Keune produkterna. En stor favorit är sea salt spray som jag skrivit om tidigare. Hårspray är egentligen ingen produkt jag använder mig av speciellt ofta. Och dom få gånger jag använder produkten så har jag en tendens att överexponera då jag vill att frisyren skall hålla. Så när jag fick denna i min hand blev jag väldigt nyfiken. Blend Fixing Spray skall ge maximal stadga och mycket volym utan att ge en den där känslan av att man bär en hjälm. Efter frisörbesöket ikväll skall jag nog ta och ge mig på denna och se om den kan ge mig en frisyr som håller.

EOS Orange Zest Rek pris: 69SEK
Jag är inte färgblind utan ser att denna är orange, men man kan faktiskt tolka den som mörk nyans av gult om man vill. Sak samma. EOS är en produkt dom flesta känner till och troligen ägt ett gäng. Otroligt fräsch och passar alla tillfällen. Syrlig apelsin som innehåller sheasmör oc jojobaolja. Som dom andra i serien är den fri från gluten, parabener och petroleum. EOS Orange Zest* finns faktiskt på rea nu hos Lyko för 49SEK.

LDB – Vitalizing Sweet Pea&Silk Lotion*
En lotion som fått följa med mig ett tag nu. Även då jag provar på många andra så återvänder jag väldigt ofta till denna. Sweet Pea & Silk lotion är baserad på vårdande vegetabiliska oljor, någon som skall göra att huden får naturlig fukt. Gillar att den går in i huden otroligt fort utan att lämna kvar en kladdig hinna. LDB Sweet Pea & Silk lotion* finns bla hos Lyko för 39SEK / 250ml

DE BRUYÉRE – After sun lotion
Här har vi en produkt som jag längtar efter att få börja använda. I Sverige just nu finns inte behovet tyvärr, men snart. Luktar helt underbart! Har tyvärr inte hittat den i någon i sverige eller som levererar till Sverige. Men passerar du franrike i sommar tycker jag du skall sniffa lite på denna. Behöver jag säga att den luktar gudomligt?

L.Y.X Cosmetics – Nail Drop
Målar du naglarna eller använder mycket vatten så är nageldroppar räddaren. Mina händer och naglar torkar ut så otroligt och för att inte mina naglar skall ta stryk så behöver jag ge dom lite extra kärlek genom att använda olja. Denna har jag använt nu i någon vecka och ja mina naglar mår mycket bättre. Det är rätt avkopplade att sitta där i soffan och massera in oljan på varje finger. Ingen hemsk doft som får alla andra att fly och jag gillar flaskan. Den är inte för liten eller för stor, på ren svenska den är så där lagom. Naildrops finns hos bla Lyko för 195SEK/ 14ml*

YOGI – Tea Ginger Lemon Rek pris: 38SEK
Är ingen större tedrickare och får jag för mig att ta en kopp så går jag oftast mot dom kryddigare sorterna. På jobbet har vi väldigt många tedrickare och just nu efterfrågar dom både tesorter med ingefära och citron. Det gör mig faktiskt lite nyfiken, är det för smakens skull eller gör dessa två ingredienser någon nytta? Ja och varför tar jag upp en te produkt i ett inlägg om skönhet? Jo skönhet kommer inifrån och är själen glad så syns det utåt. Så skönhet kan kopplas till många produkter, inte bara ytliga.

Gult är grunden till vårens färger
Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.