Grazette XL Concept

Grazette XL Concept Colour Care

Inlägget innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Oavsett om du färgar och bleker håret lika mycket som jag gjort den senaste tiden så behöver håret lite extra kärlek ibland.

Ibland hittar vi produkter som verkligen hjälper till och blir en favorit. När dessa produkter sedan tar slut är det lätt att vi går över till något helt annat för att se vad som finns på marknaden. Förra året kom jag över just en sådan produkt som var som gjord för mig och när flaskorna tog slut gick jag över till något helt annat. Nu mer än sex månader senare hittade jag tillbaka. Grazette XL Concept Volume Schampoo Deep Cleansing* och Repairing balsam* får mitt hår till en helt annan nivå. XL Concept är en otroligt stor produktgrupp och deras äldsta. Denna serie uppdaterar dom var 3-5 år.

Då jag slutade bleka och färga håret med pastellfärger för drygt en månad sedan har jag upplevt att jag får gröna skiftningar i mitt nu bruna hår. Min första tanke var att färga på nytt så att skiftningarna skulle försvinna. Men då jag inte kunde komma på vilken nyans jag skulle välja valde jag att byta hårvård istället under tiden. Jag kommer ihåg att jag älskade dessa två produkter när jag använda dom sist men kunde inte förstå varför. Nu kan jag inte förstå att jag inte köpte nya flaskor direkt när dom tog slut.

Grazette XL Concept Colour Care

Båda produkterna innehåller naturligt extrakt av grönt äpple som är fuktgivande och solrosextrakt som är rikt på antioxidanter som skyddar håret mot UV-strålning och yttre påfrestningar. Vi kanske är van med att deras produkter doftar godisfabriker om du testat Crush serien. Dessa doftar något sött men inte alls i närheten av en godisfabrik, mer fräscht och somrigt. Produkterna innehåller även äppeltensid som är skonsamt för hår, hud och miljön. Har du tänkt på hur ingredienserna i dina produkter kan påverka miljön?

Du hittar även silky emollient som ger ett silkeslent hår och Lipider som återställer hårets yttersta lipidlager, ger håret en mjukhet och glans. Jo, produkterna är även silikon- och parabenfria.

Jag tycker verkligen att mitt hår blir väldigt mjukt och faktiskt otroligt rent. Kanske låter konstigt men jag känner faktiskt en stor skillnad på renheten med dessa produkter jämfört med andra. Det är som att dom arbetar ändå ner i roten på varje hårstrå och ser till att få bort alla rester. 

För dig som inte känner till Grazette tidigare kan jag berätta att Grazette är ett helsvenskt företag där all forskning, tillverkning och produktion sker lokalt i Sverige. Och självklart under bra arbetsförhållanden. Dom har jobbat hårt för att ha ett aktivt hållbarhetsansvar och har alltid haft en tydlig miljöprofil.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.