Grazette of Sweden – Hårpodden

Grazette of Sweden - Hårpodden

Vi lämnar boken kvar i bokhyllan och tar oss an en helt annan värld där vanliga människor berättar för oss om allt mellan himmel och jord. Har du intresse för hår får du absolut inte missa Hårpodden!

Jag har aldrig varit speciellt förtjust i ljudböcker då jag tröttnar otroligt fort. Det måste hända något hela tiden för att mitt intresse inte skall försvinna över till något helt annat. Så när poddar kom så var jag inte alls så snabb på att börja utforska den världen. Det var faktiskt sambon som fick mig att börja lyssna på dokumentärer, och jag gillad det. Varje avsnitt valdes ut efter vad jag var intresserad av. Och där vaknade mitt intresse för poddar och sedan var jag fast.

Nu lyssnar jag på poddar nästan hela tiden, men bara sådana poddar med ämnen eller gäster som intresserar mig. Det är sällan jag är kvar på en podd och lyssnar igenom alla avsnitt, jo jag har några faktiskt som jag följer slaviskt då dom nästan alltid träffar mitt i prick. Och nu har det faktiskt kommit en ny podd som jag tänkte rekommendera, Hårpodden!

Hårpodden är Sveriges första och enda professionella pod om hår! Jag kan inte mycket om hår, men det är otroligt intressant och roligt att lyssna. Vad kan liksom bli tråkigt med hår och skönhet.

Linda Beronius som utbildningsansvarig och marknadschef på Grazette of Sweden tar oss med i hårvärlden och frisöryrket. Varje avsnitt har en ny gäst där dom diskuterar ämnen som hårfärg, extensions, mode, entreprenörskap och familjeliv.

Podden består nu av 8 avsnitt, tror dock det endast är ett avsnitt släppt. I avsnitt 1 kan ni höra gästen Elin Johansson (frisör och hårbloggare) som berättar om hennes liv runt håret.

Satsningen med det nya mediet är en del av Grazette of Swedens varumärkesstrategi. Målet är att erbjuda frisörer och hårintresserade både ett underhållande och utbildande innehåll. – Med Hårpodden hoppas jag kunna förmedla en verbaliserad form av inspiration om hår och angränsande ämnen med hjälp av spännande gäster, säger Linda Beronius.

Här hittar ni podden om ni inte har möjlighet att ladda ner Hårpodden via er podcast app.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.