Grazette ProCortexx – A hair dream solution!

Grazette ProCortexx

Ta med frisörsalongen hem till ditt egna badrum och se vad du kan göra för ditt hår. Allt behöver inte vara jätte dyrt och krångligt för att det skall vara bra. 

För en tid sedan fick jag ett paket med fyra små guldfärgade produkter. Det var dags att ta hem frisörsalongen till mitt egna badrum och göra underverk för håret. Grazette har nämligen tagit fram deras frisörsuccé ProCortexx för hemmabruk. Sånt älskar vi!

ProCortexx har gjort stor internationell succé på frisörsalonger sedan den introducerades våren 2015. Och nu kan äntligen vi konsumenter ta del av denna produkt i vårt egna hem. Genom 3 enkla steg skall ProCortexx Hair Quiality Recovery ge en effektiv och lyxig hemmabehandling med hög koncentration av stärkande komponenter.

Grazette ProCortexx

Mitt hår tog som resten av kroppen otroligt mycket stryk när jag inte fick i min någon vätska under influensan tidigare i februari/mars. Det är viktigare än vad ni tror att dricka vatten! Så nu har jag varit snäll mot mitt hår och gett den lite extra kärlek med ProCortexx.

För dig som inte känner till Grazette sen tidigare kan jag berätta lite snabbt vilka dom är. Grazette är ett svenskt företag med egen utveckling och tillverkning av professionella hårvårds- och stylingprodukter, dock endast till frisörer. Har du varit prenumerant på Glossybox under 2015 så fick du säkert två små tuber med Colour Shield shampoo och conditioner från Grazette.

Grazette ProCortexx

Tillbaka till ProCortexx. Här har vi en stärkande hårbehandling utvecklad för att skygga håret under tex. färgning, blondering eller permanent. Systemet förhindrar att kemiska skador uppstår och bevarar ett friskt hår. ProCortexx skapar nya bindningar i hårstråt, stärker befintliga och adderar elasticitet, styrka samt värmeskydd. Effekten blir ett glansigt, lättkammat och motståndskraftigt hår.  Niosome Strengthening System är det innovativa leveranssystem som möjliggör att produkternas näringsämnen når djupt in hårets kärna, cortex, vilket effektivt ökar hårets kvalité och håller det återfuktat under påfrestande behandlingar.

Som jag berättade lite tidigare så är ProCortexx 3 stegs behandling. Steg 1 Constructor + 2 Definer och steg 3 Protector som används efter varje tvätt.  Inte alls speciellt krångligt. Inte krångligare än att färga håret och tar dessutom kortare tid. Har jag berättat att produkten luktar underbart. Söt och fräscht men inte sliskigt. Har du använt någon av produkterna från Colour Mask så kommer du känna igen lukten. Jag ser fram emot att fortsätta använda ProCortexx Protector vid varje tvätt ett tag framöver.

Om behandlingen gjort någon skillnad på mitt hår? Ja absolut, med tanke på hur det såg ut och mådde innan pga uttorkning och sedan då jag färgar det hela tiden så mår det väldigt bra nu. Nästa gång jag går till en frisör kommer jag absolut fråga om dom använder dessa produkter.

Grazette ProCortexx

Grazette of Swedens kemister har sedan lanseringen fortsatt att optimera formulan som berikats ytterligare med ekologisk antioxidantrik havtorn, UV-skyddande solros och stärkande liposomer. Constructor 1 har fått en krämigare och mer lättarbetad konsistens. Dessutom är ProCortexx nu godkänd av miljöcertifierande organisationen Grön Salong!

Aktiva ingredienser
Niosome strengthening system – Levererar näring, antioxidanter och skydd.
Amino acid cocktail – Tillskott av hårets naturliga byggstenar med stärkande, reparerande och återfuktande effekt.
Värmeskydd – Extremt högt värmeskydd som reducerar skador på håret, reparerar samt förenklar allt arbete med fön/stylingverktyg efter behandlingen.
Humle, solros, havtorn – Mjukgörande extrakt från naturen med antioxidanter och UV-skyddande egenskaper.
Liposomer – Transporterar uppbyggande och stärkande keratin-molekyler in till cortex.

Swedish Beauty & Cosmetics Awards har nominerat ProCortexx till Årets hårvårdsprodukt i kategorin Frisör!

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.