Grazette of Sweden
Skönhet & Mode

Grazette of Sweden – Ny hårvårdsrutin

Grazette of Sweden

Ton, vård och glans med Colour Mask! Pigmentrik och effektfullt tonande färginpackning som ger hårfärgen nytt liv och glans. Colour Mask är dessutom djupt vårdande, återfuktande och mjukgörande.

Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar att experimentera med mitt hår. När jag fick möjlighet att träffa Linda från Grazette under Acadermia mässan föll jag som pladask för deras produkter. Bara någon dag innan hade jag fått hem travel size produkter via Glossybox, Colour Shield Shampoo och Colour Shield Conditioner. Så dessa två produkter hade jag hunnit klämma lite på. Men nu var jag ute efter deras Colour Mask.

Grazette of Sweden

Det tog inte många sekunder för Linda att säga vilka nyans jag borde testa. Ja jag skall erkänna jag vart både lite rädd och skeptiskt först när hon tog fram Ruby Red. Men egentligen, varför inte? Det är ingen permanent färg och det gör ingen skada på håret så varför inte testa medans man fortfarande kan. Ruby Red blev det och nu är jag fast. Jag älskar färgen!

CSCMproduktbild_560

Ruby Red är en väldigt intensiv röd nyans och kan nog lätt skrämma dom flesta. Men den blev väldigt häftig när den väl kom på. Den kan absolut mitt hår ett helt nytt liv. Jag har varit otroligt rädd för röda nyanser tidigare men nu skulle jag absolut kunna färga hela håret rött. Produkten är även djupt vårdande, återfuktande och mjukgörande. Colour Mask finns i 10. Blonda, röda och bruna nyanser som snabbt förvandlar din hårfärg.

Grazette of Sweden

Colour Shield Shampoo och Colour Shield Conditioner är utvecklade för alla färgade/tonade hår. Produkterna innehåller innovativa Spectra Shield Complex, som kapslar in pigmenten och verkligen förlänger färgens hållbarhet. Schampot ger rikligt skönt lödder och rengör skonsamt utan sulfater. Balsamet sluter sedan hårstrånas fjällskikt med ett silkeslent hår som resultat.

Aktiva ingredienser:
Pantenol – Djupt vårdande och återfuktande.
Vete-aminosyror – Stärkande effekt.
Keratin – Skyddande protein som bevarar håret i god kondition.
Spectra Shield Complex – Kapslar in och förlänger resultatet av din toning/färgning.
Bambu – Naturligt mjukgörande extrakt.

Jag älskar verkligen doften på alla tre produkter! En fräsch doft utan att ge några som helst spår av skumma ingredienser. Så nu är jag otroligt glad över att ha blivit presenterad för detta märke. Nästa steg blir att testa Royal Almandine Colour Mask tror jag.

Grazette of Sweden är något så unikt som ett svenskt företag med egen forskning, utveckling och tillverkning. Vår produktutveckling sker i tätt samarbete med experter inom branschen och vi säljer enbart till frisörer. Genom stora satsningar inom flera områden har Grazette of Sweden växt till ett dynamiskt företag som idag står för stora delar av den totala försäljningen på svenska frisörmarknaden. 

Produkterna finnas att köpa hos utvalda frisörsalonger. Här kan du söka upp en salong nära dig.

Colour Shield Shampoo och Colour Shield Conditioner på bilderna är pressprover från Acadermia medans Colour Mask är en produkt jag själv köpt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.