Gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien

Gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Solen vaknat till ordentligt, vågar du slänga av dig strumpor och skor? Om inte, gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien. Och nu har du chansen att vinna dig ett exemplar!

Värmen har kommit för att stanna nu, hoppas jag. Dock kanske inte mina fötter tycker likadant. Men jag tänkte försöka ändra på det. Jag har nämligen fått möjlighet att testa Foot Cream Peppermint (220SEK / 50ml) från Rosenserien. Detta är en super ny produkt, jag fick den i handen dagen efter att produkten var klar och Rosenserien själva och fått den i  handen. Det kallar jag en nyhet. Du som använt produkter från Rosenserien kanske vet att det redan finns en Foot Cream*, men denna är som sagt med peppermint.

Gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien

Tänk dig en heldag i varma sneakers, fötterna dör nästan i värmen och får absolut ingen som helst luft. När du väl sätter dig ner för att ta av skor och strumpor börjar fötterna att återfå cirkulationen. Känslan då att få smörja in dom med Foot cream peppermint som är en kylande fotkräm kommer vara guld värt!

Foot Cream Peppermint motverkar inte bara dina trötta och tunga fötter, den hjälper även till att motverka torrhet och självsprickor. Något som är så vanligt att man drar på sig under vinterhalvåret. Krämen absorberar väldigt snabbt så du behöver inte halka omkring hemma efter ha applicerat den. Och du behöver inte vara rädd för doften. Vissa produkter som marknadsför sig som pepparmynta brukar vara väldigt starka. Inte denna, här har vi en lagom dos av pepparmynta utan att få huvudvärk. Det är en uppfriskande doft från pepparmynta, arnika och mentol.

Då den innehåller myricvax istället för bivax så är den 100% vegansk. Produkten är 100% naturlig och 80% ekologiskt certifierad.

Produkten är väldigt dryg så hoppas jag den håller hela sommaren för mig. Jag vet att den väntar här hemma när jag kommer hem från Stockholm Beauty Week den här veckan. Det är nästan värt att ta på mig sneakers och strumpor bara för att känna lättnaden sedan.

Gör fötterna redo inför sommaren med Rosenserien

TÄVLING!

Nu har ni chansen att vinna en förpackning med Foot Cream Peppermint från Rosenserien värd 220SEK. I samarbete med Rosenserien lottar jag ut två stycken förpackningar till er. Tävlingen pågår fram till 25 maj kl 23:59.

För att vara med att och tävla:

 1. Följ Rosenserien på Instagram eller Facebook (skriv vilken du följer)
 2. Följ Daretobeyou på Instagram
 3. Motivera varför du behöver lite extra kärlek till fötterna i en kommentar på detta inlägg.

(Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Endast deltagare med svensk adress kan deltaga).


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

You Might Also Like

6 Comments

 1. Anna-Märta Stålnäve

  Följer på både fb och ig (dig med) ?

  Mina trötta sjuksköterskefötter skulle bli minst sagt glada för en sval pepparmintcreme att svalka sig med när jag går så mkt på jobbet.

 2. Louise

  Avverkar olika fotkrämer som andra tjejer använder smink.
  Stora problem med fötterna med djupa sprickor som gör ont när jag går, måste smörja in varje gång jag har duschat.
  Har inte råd att köpa dom bästa krämerna som mina fötter tydligen behöver.
  Så nu testar jag med denna tävling om jag och fötterna har någon tur.

 3. Helena i Uppsala

  På arkeologiska utgrävningen i Jordanien måste fötterna skyddas mot hugg av skovel och hacka, beröring av giftig padda och tusenfoting, sting av skorpion, hugg av palestinsk huggorm och tappade byggstenar. Fötterna är alltså instängda i kraftiga kängor och tar väldig stryk därav. Jag tar med mig krämen till Jordanien.
  Jag följer båda på Instagram.

 4. My secret passions

  1. Följer Rosenserien på Instagram.
  2. Följer dig på både Insta och FB sedan tidigare.
  3. Jag vill vinna denna fotkräm då jag som diabetiker typ 2 behöver tänka lite extra på hur jag tar hand om mina fötter och det behövs nu mera än någonsin. Har börjat på nytt jobb (sommarvikariat) i en Rustabutik och står och går hela dagarna i tunga skyddsskor så den kylande krämen skulle vara kalas efter ett pass på jobbet för att ge fötterna lite kärlek efter att burit mig genom dagen.

 5. Zara

  Följer på insta! (Dig sedan länge, Rosenserien från idag)

  Jobbar som sjusköterska och måste ha bekväma skor på jobbet, blir löparskor så är så otroligt instängt på dagarna. Låter spännande med ämnen som ökar cirkulationen, säkert superskönt när jag kommer hem. Klarar inte av kladd så älskar att den också går in snabbt. Nya produkter är så kul att testa, hoppas jag får möjligheten att hitta en ny favorit!

 6. Jenny

  Jag följer er båda på Instagram. Jag jobbar i butik så fötterna blir lätt svullna och extra varma under sommarhalvåret. Och hur pinsamt är det inte om man känner att man luktar fotsvett när man hjälper kunderna… Så därför tror jag att denna kräm skulle vara perfekt för mig! Jag har provat en del fotkrämer men inte hittat den rätta än- kanske blir det den här!!!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.