God jul & Gott Nytt år!

Jag tänkte bara gå in här och önska er en riktigt härlig jul och ett gott nytt år, oavsett om ni firar eller inte. Kanske tittar jag in här i mellandagarna eller så passar jag på att ta lite ledigt och fnullar på något nytt till 2022. Ta hand om er och tänk på avståndet. Vi håller tummarna för att 2022 blir året då vi kysser covid och omicron goodbye! Som sagt, ta det lugnt och passa på att njuta av lite ledighet och kanske tittar tomten förbi hos er under dagen.

Jag är som sagt inte personen som sprudlar av julglädje och myspys denna helg men jag försöker. Så även om jag inte är jultokig så tänker jag ta vara på dessa lediga dagar innan årsbokslutet börjar nästa vecka. Redan nu längtar jag efter att hoppa i myskläder och tofflorna för att hoppa ner under min underbart sköna filt i soffan framför en bra film.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.