Skönhet & Mode

Gobitar från presslunch SS19

I juli tyckte jag det var konstigt att titta på vinter och julprodukter, denna vecka var det dags för en titt på vad vår och sommar har att erbjuda.

I onsdags var jag inbjuden på en presslunch hos Mildh Press för att titta på vad vår och sommar 2019 har att erbjuda oss. Jag tänkte visa er några av dom gobitar jag hittade inom modeavdelningen. Självklart hittade jag en hel del intressant, men tänkte visa er mer av det längre fram. Och samma sak gäller det med skönhetsprodukterna, dom kommer i ett separat inlägg.

Avenue Tropicale tshirt eyes black (499SEK) Strl: xs-xxl Material: Modal och bomull 

Jag gillar verkligen den enkla t shirten, men dom där ögonen gör att tröjan ändå är lite mer intressant. Det är ingen vanlig “reklam” t shirt som kanske inte passar när som helst, denna kan du lätt ha både som upp och ner klädd.

Hedvig Stockholm Blus med knyt. (795SEK) Material: Viskos och elastan. strl xs-xxl 

Älskar denna modell! Önskade dock att den fanns i svart, hade förmodligen köpt mig två stycken på direkten då. Hedvig Stockholm är helt nytt för mig, men kommer absolut fortsätta följa. 

Numph – Svart kostymbyxa i paperbag modell med knyt i midjan (850SEK) 
Strl: xs-xl

Behöver jag verkligen säga att jag älskar dessa byxor. Är så glad att modellen fortsätter vara kvar även nästa år. Dom är så snygga!

Numph – Svart jumpsuit med smala band (550SEK) strl: xs-xl Material: Polyester 

Detta är kanske inget plagg som jag skulle titta efter i första hand, men jag gillade modellen och är väldigt sugen på att testa om den skulle fungera på mig.

Philip Hog – Caroline Lace  (995SEK)  Vita sneakers med detalj strl: 36-42 

Ni som inte känner mig privat kanske tror att jag är en kattmänniska ut i fingerspetsarna bara för att jag har en katt. Men icke, jag är nämligen löjligt förtjust i fransk bulldog. Så att jag föll pladask för dessa två modeller var inte alls speciellt konstigt. Hade jag haft en större väska hade jag norpat åt mig skorna när ingen såg. *skrattar*

Philip Hog  Molly Dusty Rose (795SEK) Rosa sneakers med bred platå strl: 36-42 

Och för dig som inte vill ha några tryck på dina skor till våren så är dessa otroligt läckra i verkligheten. Gillar att dom är ljusa och rosa utan att sticka ut allt för mycket.

Philip Hog – Alicia Dusty Rose (1095SEK) Chunky sneakers i mullvadsfärg strl: 36-42 

Här har vi skorna som är som gjorda för oss under 160cm. Jag lyckades inte sträcka på mig tillräckligt när jag måttade till passet, saknas hela 2 cm. Men nästa gång med dessa så kommer jag minsann passera 160. Nej men helt ärligt. Jag har den senaste tiden börjat använda sneakers med högre sula och jag gillar det verkligen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.