Skönhet & Mode

Glossybox x Look Good Feel Better

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Denna månad kommer det inte bara en utan två Glossybox upp i bloggen. Först ut har vi Glossybox x Look Good Feel Better som är ett samarbete och limited edition.

Detta samarbete mellan Glossybox och Look Good Feel Better tyckte jag var ett så bra samarbete att jag inte ville missa det. Boxen tog slut på bara några timmar! Glossybox har följt med mig under några år men även Look Good Feel Better har varit i mitt bakhuvud under en längre tid. Tidigare i år var jag och lyssnade på en föreläsning faktiskt där Madelaine Nordstrand från Look Good Feel Better berättade just om hur deras projekt går till. 

Detta humanitärt projekt borde få all uppmärksamhet den kan få. För dig som inte vet vad Madelaine gör så kan jag berätta lite kort om denna fantastiska människa och alla hennes volontärer. Oavsett om du själv är drabbad eller någon i din omgivning så är denna sjukdom så otroligt vanlig bland svenska kvinnor. 

Look Good Feel Better har makeupkonsulenter som ger professionell rådgivning och hjälp till att förebygga eller eliminera utseenderelaterade problem, som kan uppstå under behandlingen mot cancer. För även om det kan låta väldigt utseendefixerat så tror jag personligen att det kan hjälpa något otroligt för en person som är drabbad. Du vet själv när du har en dålig dag eller känner dig hängig, bra hudvård och makeup brukar vara tricket till att må lite bättre.

Då Look Good Feel Better är ett humanitärt projekt är dom beroende av bidrag från näringslivet och privatpersoner. Är du makeupartist eller har otroligt breda kunskaper inom hudvård, ja då kan du ansöka om att bli volontär. Men även om jag skulle vilja prata en massa mer om just detta projekt så är det faktiskt en box vi skall titta närmare på idag. 

Glossybox har som sagt gett ut en box i samarbete med Look Good Feel Better. En box som är fylld med inte mindre än 11 olika produkter ( en vanlig box brukar oftast innehålla 5-6 olika produkter) till ett värde över 1200SEK. Självklart var boxen rosa men inte den klassiska rosa utan en mer glad som jag skulle beskriva det.

Glossybox x Look Good Feel Better

LUMENE – Lähde Pure Arctic Miracle Bi-Phase Micellar Water* (99SEK/250ml)
Jag tycker till om produkten: Älskar micellär vatten så denna kommer troligen att korkas upp fortare än jag tror.

Glossybox x Look Good Feel Better

CLARINS – Instant Light Natural Lip Perfector 06 Rosewood(195SEK/12ml)
Jag tycker till om produkten:
En stor favorit hos mig, dock inte använt mig av denna nyans så det skall bli trevligt att se hur den klär mig.

Glossybox x Look Good Feel Better

NUXE – Crème Fraîche(295SEK/50ml)
Jag tycker till om produkten:
En ansiktskräm som lugnar huden tackar jag absolut inte nej till. Gillar dock inte krämer som kommer i burk, vill helst ha pumpflaska så jag slipper grisa med fingrarna i förpackningen. Denna fungerar både dag och natt vilket är ett stort plus. 

Glossybox x Look Good Feel Better

PHILOSOPHY – Amazing Grace ballet rose(485SEK/60ml )
Jag tycker till om produkten: Personligen är jag inte så förtjust i dofter som baseras på rosor, men denna var rätt mild för att vara en ren rosdoft. Kommer nog försöka mig på att använda den någon dag. Gillar dock inte förpackningen, så lätt att spilla en massa onödig parfym på händer eller kläder. 

Glossybox x Look Good Feel Better

L300 – Intensive moisture face serum(129SEK/30ml )
Jag tycker till om produkten: Det var länge sedan jag använde mig av L300 men kommer ihåg att jag älskade dom produkterna. Så denna skall absolut börja testas så snart som möjligt.

Glossybox x Look Good Feel Better

MAVALA – Nagellack Buenos Aires(59SEK/5ml )
Jag tycker till om produkten: Dom är så söta dessa små nagellacksflaskor. Precis den storlek jag gillar. Lätt att ta med sig på resa och du får plats med flera framme i sminkhörnan.

Glossybox x Look Good Feel Better

NIVEA – Ansiktsmasker(21SEK/15ml )
Jag tycker till om produkten: Hur bra är det inte att det kommer två masker så att du själv kan välja vilken du vill använda. Nu har jag verken normal eller kombinerad hud, men jag tänker testa båda iallafall.

Glossybox x Look Good Feel Better

STUDIO 10 – Brow Lift Perfect Liner (260SEK )
Jag tycker till om produkten: En produkt som jag faktiskt redan testat tidigare. Gillade den del som färgar brynen så ja denna kommer få slinka ner i necessären.

Glossybox x Look Good Feel Better

CICAMED – Cleanser Antioxidant(295SEK/150ml )
Jag tycker till om produkten: En ansiktstvätt som är fylld med vitaminer låter absolut inte helt fel. Denna lila tub kommer få hålla sig tills jag åker ner till Amsterdam. Perfekt storlek att packa ner i necessären. 

Glossybox x Look Good Feel Better

BARNÄNGEN – Mjuk & Lät Duscholja Rosa Jasmin(25SEK/250ml )
Jag tycker till om produkten: För det första så blir jag otroligt glad när jag ser denna förpackning. Vet inte om det är färgen som gör mig lite extra små lycklig. Doftar underbart och kommer få flytta in i badrummet på direkten.

Glossybox x Look Good Feel Better

EUCERIN – Aquaporin Active Revitalising Eye Cream(179SEK/15ml )
Jag tycker till om produkten: Ja du, ögonkräm är ett måste när en börjar närma sig 40. Borde ha börjat med en sådan redan för 10 år sedan. 

Alltså wow vilket innehåll i denna box. Även då jag känner till alla varumärken och några av dom har jag redan provat så är jag sjukt nöjd. Tänk om alla boxar innehöll så här många produkter och framför allt vägde lika mycket. Stackars brevbärare!

Är det någon produkt i boxen som ni vill höra lite mer om?


Vill du börja prenumerera* på boxen? Denna månad (september) kommer cirkusen till stan! Det är dags att ta ut svängarna, förnya eller förstärka våra stilar. Med i boxen kommer vi bla hitta en sockersöt ögonskuggspalett från Triffle Cosmetics. Och även ett lip gloss från Steve Laurents i nyansen “Red Dress” finns med i boxen. 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.