Glossybox - Under the Sea
Skönhet & Mode

Glossybox – Under the Sea Happiness comes in waves!


Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)


Vi tar ett djupdyk ner i havet av skönhet med Glossybox denna månad. Bland vågor, saltvatten och fiskar finns det underbara ämnen som är som gjorda för skönhetsvärlden.

Även denna månad tar Glossybox* och vidare på en roadtrip. Glossybox Under the Sea tar oss till havets läckerheter inom skönhet. Vi får ta del av produkter som innehåller ämnen från havet och samtidigt ser till att vi vårdar vår kropp inför timmar på stranden. För än är det långt kvar på sommaren och vi hinner njuta av många dagars sol.

Glossybox - Under the Sea

Månadens box har som sagt tema under vattenytan och själva boxen har en design som får mig att längta till havet eller poolen för den delen. Nu är inte jag den personen som badar i svenska vatten men jag kan alltid föreställa mig känslan.

Glossybox - Under the Sea

SENHOR DO BONFIM – Sea Water Hair Spray (185SEK/50ml )
Glossybox om produkten: Ge håret en härlig beachkänsla oavsett var du befinner dig! Förutom att trolla fram fina vågor och en lätt textur verkar sea water hair spray vårdande och ger håret en ljuvlig doft av mysk.
Jag tycker till om produkten: Ni som känner mig vet att jag älskar saltvatten spray och ser verkligen fram emot att testa denna!

Glossybox - Under the Sea

KUESHI – Facial Makeup Up Remover (125SEK/100ml)
Glossybox om produkten: Skonsam remover som även fungerar för att ta bort vattenfast smink. Den klara vätskan innehåller effektivt rengörande oljor och den blå är mild och återfuktande. Fukta lite bomull, håll kvar och svep därefter bort alla orenheter.
Jag tycker till om produkten: Denna fick följa med mig till Åland för att visa vad den går för. Lite senare i veckan kommer ni kunna läsa vad jag tyckte. Gillar som sagt att sådana här praktiska och användbara produkter kommer i travelsize så dom lätt kan följa med när en skall ut och resa.

Glossybox - Under the Sea

BRILLIANT SMILE – Whitening Boost Toothpaste (59SEK/30g)
Glossybox om produkten: Intensivtandkräm som ger en fräsch boost till tänderna och effektivt löser upp ytliga missfärgningar. Innehåller kaliumnitrat som motverkar känslighet och ilningar samt fluor som skyddar mot karies. Använd 2 ggr/dag i minst två veckor.
Jag tycker till om produkten: Har sagt det förut och säger det igen, en otroligt tråkig produkt att få i boxen. Läggs i lådan med andra tandkrämer och kommer testas när det är dennes tur. Tror faktiskt jag har någon annan från samma märke i lådan redan.

Glossybox - Under the Sea

ORIGINS – Drink Up Intensive Mask (245SEK/100ml)
Glossybox om produkten: Denna intensiva fuktmask med avokado och aprikoskärneolja går ner på djupet i huden och bygger upp fuktreserverna inför morgondagen. Japansk täng reparerar hudens barriär för att förhindra framtida uttorkning och tecken på åldrande.
Jag tycker till om produkten: Är osäker på om jag testat denna tidigare men jag vet la ner den direkt i necessären tillsammans med produkten från Kueshi. Du kan aldrig få för många ansiktsmasker. Många störde sig på att masken kom i en sådan liten tub, men denna gång tyckte jag det var perfekt. Orkar inte dra med mig stora tuber i bagaget. Så små tuber eller ark masker är kanon på resa.

Glossybox - Under the Sea

OLIVA – Sugar Scrub (109SEK / 200ml)
Glossybox om produkten: Peelande och rengörande kroppsskrubb med lyxigt råsocker och olivolja. Massera in på fuktad hud och skölj av med ljummet vatten. Den tar bort döda hudceller samtidigt som den gör huden mjukare med förnyad lyster.
Jag tycker till om produkten: Älskar här produkter och kunde inte hålla mig speciellt länge från att testa den. Inför resan till Åland behövde jag verkligen skrubba rent kroppen och denna gjorde precis vad den utlovade! Det är något med Oliva som får mig trygg när jag använder produkterna.

Glossybox - Under the Sea

Jag var inte lika övertygad av innehållet i denna box som förra månaden. Men alla produkter kommer att testas och jag är nästan säker på att jag kommer hitta någon ny favorit.


Vill du börja prenumerera* på boxen? Nästa månads box (augusti) återgår Glossybox till den klassiska rosa boxen. men misströsta inte, i boxen kommer vi hitta produkter som skall få oss att behålla sommarkänslan lite längre. Vi kommer bla hitta AHA/BHA Exfoliating Cleanser från Murad som effektivt polerar både grå och trist hud. Boxen kommer vara fylld med produkter som skall hjälpa oss att bevara vårt sommarglow lite längre helt enkelt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 25 juli 2018 at 09:32

  Men åhh ja hade velat haft origin masken! Har hört så mycket bra om den.

  • Reply Annica 25 juli 2018 at 13:43

   Så synd att tuben var så liten, men jag gillade den verkligen så det blir troligen ett köp av en full size.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.