Skönhet & Mode

Glossybox – The Travel Edition

Glossybox Juli - Travel Edition

Salut à tous beautés! Äntligen kommer den efterlängtade Travel Edition från Glossybox. Har ni längtat lika mycket som vi? “Once a year, go some place you´ve never been before”. Kan inte annat än att hålla med Dalai Lama, undrar bara vart detta resemål är i år?

Månadens Glossybox har temat The Travel Edition och är en hyllning till sommarens alla resor – från storstäder till vackra stränder – illustrerad av talangfulla och omtalade Jamie Lee Reardin. Är den inte vacker? Garanterat ett samlar objekt skulle jag tro. Vi var även lovade 3 stycken fullsize produkter i denna box som många har sett fram emot. Redan innan boxen kom fick vi veta att en av produkterna var en läppenna i en neutral nyans från Glazel Visage.

 

Glossybox Juli - Travel Edition-2

Boxen har varit väldigt omtalad, både före den började skickas ut till prenumeranterna och nu när den väl landat i de flestas händer. Det är väldigt delade meningar om det här är den minst omtyckta boxen i år. Men jag förstår inte. Jag är väldigt nöjd, både med box och innehåll. Och detta innan jag ens börjat prova alla produkter. Själva boxen är väldigt fin och kommer säkert bli en inredningsdetalj hos många. Innehållet tycker jag var väldigt sött på något sätt, kanske den rosa färgen. Men jag gillar det utan att kunna sätta ett finger på det. Är det bara jag, men jag skulle så gärna vilja färglägga min box.

YVES ROCHER – Liner Brush for Nails (39kr)
Fixa enkelt snygga och unika naglar med denna tunna nagellackspensel. Den ultrafina penseln möjliggör en precis applicering och är perfekt för att skapa trendiga mönster på naglarna.

GLAZEL VISAGE – Lip Pencil (129 kr)
Ge läpparna en fylligare look och håll läppstiftet på plats med denna härliga läppenna med krämig konsistens. Alla glossies får pennan i Raspberry Pink eller Orange Nude.

HOT MAKEUP– Loose Powder Eyeshadow (69kr)
Lösögonskugga som passar alla ögonfärger och tillfällen. Svep över ögonlocket för lätt makeup under dagen eller applicera med fuktig pensel för en mer intensiv kvällslook.

LOLLIPOPS PARIS – Lip Balm, Délicieuse (59kr/ 10ml)
Detta läppbalsam är närmast beroendeframkallande och följer med oss överallt i sommar. Doften av vanilj är ljuvlig och läpparna blir omedelbart mjuka och lena.

NOXIDOXI – Base Serum Enhancer (369kr/30ml).
Ge din sommarhud en boost med detta vitaminberikade och fuktgivande serum. Produkten vårdar din hy samtidigt som den minskar porerna och jämnar ut hudtonen.

GlossyMag
Massa spännande läsning, fylld med läckra illustrationer från Jamie Lee Reardin såklart. Magasinet känns mer genomarbetat än vanligt. Önskar dock att de kunde minska måttet med några millimeter så att den skulle få plats i boxen.

(Produktbeskrivningarna kommer direkt från Glossybox)

Glossybox Juli - Travel Edition-3

Vilken produkt gillade du bäst i månadens box? Jag tror faktiskt att Glazel Visage läppenna gick väl hem hos mig även då jag tror att jag fick “Orange Nude”. Namnet låter inte bra men jag gillade nyansen. Lip Balm från Lollipops är verkligen beroendeframkallande, luktar så sött och gott. Väldigt söt tub också. Serumet från Noxidoxi ser jag fram emot att testa, gillade makeup removern som kom i Morsdagboxen från samma märke nämligen. Nagellackspenseln från Yves Rocher, nja vet inte men den kommer säkert användas till något. Lösögonskuggan från Hot Makeup var nog den produkt jag var minst nöjd med, gillar inte guld men ska se om jag kan hitta på något med denna. Förhoppningsvis är den rätt diskret.

Följ Jamie Lee Reardin på Instagram, @JAMIELEEREARDIN.

// Annica

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Augustiboxen kommer att återgå till den rosa boxen och börja fokusera på vardagen. Alla glossies kommer att få ett skönhetsverktyg (för ögonen).

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.