Glossybox - The Man box
Skönhet & Mode

Glossybox – The Man Box

Glossybox - The Man box

Med The Positivity Box i en blå skala avslutar vi Glossybox 2015. Härliga ord som peppar och produkter som piggar upp det yttre.

Nu är det absolut inte långt kvar på 2015 och jag tänkte avsluta året med Glossybox absolut sista box, men det är även årets första mans box för bloggen. Även denna box går under temat #kärleksfulltinternet som Glossybox drivit under hösten med orden: ”Du är älskad”, ”Det finns ingen som är så bra som du” och ”Du inspirerar mig”.

Efter höstens box med Daniel Paris i grönt, blått och graffittidesign får nu vinterboxen en stram och enfärgad blå färg. För första gången någonsin ingår nu både Glossybox och The Man Box i samma – positiva och uppskattande – kampanj.

Glossybox - The Man box

Med peppande ord som skall stärka din inre skönhet tar vi oss en titt på vad som skall stärka sambons yttre.

Glossybox - The Man box

BEARD MONKEY Hair & Body Schampoo (179SEK / 250ml)
Ett nytt svenskt märke som låter dig ha samma flaska både till hår och kropp. Perfekt produkt att ha boxen. Sambon gillar när det är enkelt och denna kommer garanterat att stå i duschen.

GUM Soft picks Advanced (49SEK / 30st)
En produkt som allt är bra att ha men kändes lite tråkigt då denna produkt även kom med i månadens rosa glossybox.

Glossybox - The Man box

BRIGHTON BEARD COMPANY Old Joll´s Beard Oil (102SEK / 10ml)
Det här var tyvärr månadens sågning. Sambon har verken mustasch eller skägg så denna kommer aldrig till användning. Min bror som har riktigt tomteskägg fick ta över flaskan. Så jag kommer att ge er en recension på produkten senare men då via bror istället för sambo.

BANGERHEAD Epic Molding Paste (129SEK / 100ml)
Det  här var en produkt som sambon hoppades på då han oftast använder vax, gel eller liknade. Men jag vet tyvärr inte vad han tycker om den. Konsistensen var för rinnig men doften underbar. Jag tyckte håret såg flottigt ut efter applicering, men jag skall ge honom några gånger att träna innan vi dömer den.

ÊTRE BELLE COSMETICS Golden Caviar Skin Roll-on (395SEK / 15ml)
Även detta är en produkt som kommit tidigare i den rosa glossybox. Men tycker ändå denna produkt var ett bra val. Den kom väldigt lägligt då sambon insett att han har påsar under ögonen och behöver något som lindrar. Glossybox - The Man box

Så vad tyckte egentligen sambon om sin första skönhetsbox? Nja han hoppade faktiskt inte jämfota men han kommer självklart att använda fyra av fem produkter. Nu ser vi fram emot nästa box och hoppas på lite fler produkter som passar honom.

Glossybox The Man Box kostar 169 kr och kommer var tredje månad. En box som ger spännande produkter i olika variationer. Är du intresserad av att börja prenumerera på Glossybox? 

Keep the calm, but enjoy the excitement!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.