Skönhet & Mode

Glossybox The Man box – Autumn Boost! (+ Rabattkod)

Detta inlägg innehåller ett pressutskick. Mer info finner du under PR & Policy.

Vi är på väg mot en jämställd värld så varför inte försöka få mannen i huset att börja acceptera skönhetsprodukter lite mera.

Det råkade visst blir tre inlägg från Glossybox* under en månad. Sambon fick nämligen The Man box i brevlådan i förra veckan. Ja eller den kom till mig och jag tittar alltid ifall det finns någon produkt jag vill ha innan jag nämner för honom att boxen kommit. Nu är det så att min sambo inte är så väldans intresserad av hud- eller hårvård, om jag inte tvingar honom. Dock kan han tycka det är roligt att testa lite mer udda produkter (enligt honom). Som duschtvål som inte innehåller tvål, schampoo som är baserad på koriander, intimtvålar som innehåller någon “ätbar” ingrediens. Inte så konstiga produkter för dig som är intresserad kanske, men för en person som vägrar använda handkräm på nariga händer så är.

Glossybox The Man box - Autumn Boost!

Så det är faktiskt lite roligt dom gånger han får denna box och det faktiskt är produkter i som han kan testa. Som jag berättat tidigare så blir han besviken när boxen innehåller produkter för mustasch eller skägg. Han är en av dessa män i världen som inte får verken skägg eller mustasch. Men nu åter till vad årets tredje box har att ge mannen i huset. 

Glossybox The Man box - Autumn Boost!

MINUS 417 – Facial Micro Luffa Foaming Gel (250SEK / 200ml)
Vi tycker till om produkten: Jo men detta är nog faktiskt en produkt jag inte ens behöver tvinga honom att använda. Kan bli perfekt när han duschar varje morgon. 

Glossybox The Man box - Autumn Boost!

MUDMASKY – Morning Boost Mask (709SEK / 60ml)
Vi tycker till om produkten: Tro det eller ej men jag har faktiskt fått honom att testa masker några gånger. Så ett bad och jag skall minsann lura honom att använda denna. Annars tar jag den själv!

Glossybox The Man box - Autumn Boost!

FIGS & ROUGE – Hydra-active Smart Nurient Vital Moisture Day Cream (325SEK / 50ml )
Vi tycker till om produkten: Världens längsta namn på en produkt. Denna kan använda efter ovan mask. Så jag tror minsann jag får till det där också.

Glossybox The Man box - Autumn Boost!

CCS – Fast Absorbing Hand Cream (59SEK / 75ml )
Vi tycker till om produkten:
 Jag hoppas verkligen att han kommer testa och förhoppningsvis gilla denna. Även om det är jag som har otroligt torra händer typ året runt så är han steget värre. Han vill inte använda några av mina som jag redan har då det är oftast parfymerade sådana. 

Glossybox The Man box - Autumn Boost!

SEBASTIAN PROFESSINOAL – Eruptek Styling Paste (195SEK )
Vi tycker till om produkten: Å jag ser verkligen fram emot att få testa denna om det är så att inte sambon snor den på direkten. Är nämligen lite osäker på hur mycket styling produkter han faktiskt använder nu när han är långhårig. Hoppas på att han inte använder så jag får norpa den helt för mig själv.

Glossybox The Man box - Autumn Boost!

Nu ser jag verkligen fram emot att få sambon att prova alla produkter. Jag tror inte det är någon av produkterna han kommer vägra testa vilket jag tycker är väldigt skoj. Så innan vi ger ett slutbetyg av alla produkter så är vi faktiskt nöjda med denna box. Det är som sagt produkter vi båda kan använda även om det är hans i första hand. Och han slapp produkter till skägg eller mustasch. 

Är du sugen på att skaffa denna box till dig själv, kompisen, sambon eller kanske till pappa så har jag en rabattkod till er som ger 10%. Ange 
ANNO18 i kassan bara!

Jag tjänar inget på att du använder denna kod utan den är endast till för att jag vill ge något tillbaka till er!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.