Glossybox The Autumn Effect

Glossybox The Autumn Effect

Höst, förändring och naturen ja det är nog tre nyckelord nu i oktober om jag tänker efter. Glossybox The Autumn Effect har tagit sig an dessa ord och ger oss en box med grym design.

Är det dags för lite förändring eller bara förnyelse? När hösten kommer förändras oftast även våra stilar och beteende. Har du märkt hur du sakta men säkert byter mönster? Ja förändring med inspiration från naturen är temat på månadens (september) boxen från Glossybox. The Autumn Effect ger mig höstfeeling även om designen på boxen mer säger sommar för mig.

Boxen kom till mig  under September faktiskt men tiden var knapp och jag flög iväg till England. Nu är det kanske inte så väldigt lång tid kvar innan oktoberboxen kommer men jag kände ändå att jag ville visa er denna box innan.

Glossybox The Autumn Effect

Temat på produkterna tycker jag inte riktigt håller ordet förändring eller natur faktiskt, dom går mer mot rengöring eller kanske förberedelse. Men vi tar en titt på produkterna så får ni avgöra vad ni tycker istället.

Glossybox The Autumn Effect

ORIGINS – GinZing Energy-Boosting Gel Moisturizer (220SEK / 50ml)
Glossybox om produkten: Oljefri ansiktskräm i en lätt gelkonsistens som innehåller energigivande kaffe och ginsengrot. Den återfuktar snabbt, piggar upp och ger huden en hälsosam glöd. Applicera på ren hud morgon och kväll.
Jag tycker till om produkten: Här trodde jag att skulle få känna doften av lite kaffe och genast bli piggare av det, men tyvärr luktar den inget alls. Men jag skall testa denna och se vad jag tycker. Med dom 15ml som tuben innehåller kan jag troligen testa under en vecka, brukar oftast vilja testa ca 30 dagar för att komma med ett rättvist omdöme.

Glossybox The Autumn Effect

DR.PAWPAW – Original Balm (79SEK / 25ml)
Glossybox om produkten: 
Smart multiprodukt som innehåller pawpaw från papayafrukten som har naturligt läkande egenskaper. Använd den till att mjukgöra torr och irriterad hud, för att ge extra fukt till håret eller som läppbalsam.
Jag tycker till om produkten:
Det här tror jag kommer bli en stor favorit hos mig i höst. Perfekt att ha på läpparna, torra nagelband eller elefantarmbågarna. Här är det faktiskt ett plus att produkten inte luktar något.

Glossybox The Autumn Effect

HOT MAKEUP – Chrome Eyeshadow  (39SEK / 1,5g)
Glossybox om produkten: 
I takt med att naturens färger skiftar låter vi också höstpaletten flytta in i sminkväskan. Chrome Eyeshadow skapar en intensiv glänsande effekt. Ett lager ger en fin vardagslyster och fler lager en spännande festlook.
Jag tycker till om produkten:
Ögonskuggor kan en aldrig ha för många utav, eller har jag fel? Inte världens bästa pigment utan ger mer ett skimmer. Men med några lager tror jag den kan ge en riktigt snygg effekt på locken.

Glossybox The Autumn Effect

NAOBAY – Equilibria Gel to Milk Cleanser (155SEK / 75ml)
Glossybox om produkten: Rengöringsgel med oliv- och mandelolja från ekocertifierade tillika glossyfavoriten Naobay. Gelen ändrar textur i kontakt med vatten och blir till en lätt rengöringsmjölk. Massera in produkten på torr hy och skölj av.
Jag tycker till om produkten: 
Rengöring går alltid hem hos mig. Gillar tidigare använda Naobay så denna ser jag fram emot att testa. Gillar den svaga doften och tror att mitt ansikte kommer gilla denna.

Glossybox The Autumn Effect

BY ELOISE LONDON – Bangle Band (50SEK)
Glossybox om produkten: Dekorativa hårband som är lika vackra på armen som i håret. Bande piffar upp en frisyr eller en outfit på ett ögonblick!
Jag tycker till om produkten: Jag som äntligen fått så pass långt hår att jag kan sätta upp det i en tofs gillade denna produkt. Självklart hade jag föredragit något annat än guldfärgat men äsch den är snygg iallafall. Den blå lila nyansen på snodden matchar faktiskt mitt hår väldigt bra just nu.

Denna månad kände jag mig faktiskt lite neggig ang boxen. Jag vet inte men den kändes verkligen inte något speciell. Om en utgår ifrån designen på boxen hade jag hoppats på något pang innehåll. Men vi avvaktar och håller tummarna för den nya boxen i oktober. Kanske är jag lite ledsen och nedstämd för att jag inte fick någon julkalender från Glossybox. Den tog nämligen slut på 5 minuter och jag som inte var i Sverige under den perioden hade lite svårt att hålla koll på tiden. Får helt enkelt vänta till nästa år och hoppas på att dom släpper flera i antalet.


Vill du börja prenumerera* på boxen? Nu i oktober kommer boxen “Essentials made Easy” som är tillbaka med en ikoniska rosa designen. I boxen kommer du hitta en bla nagelräddaren Clean Up Your Act Nail Laquer Remover Pen från NCLA och sist men inte minst kommer vi även få en produkt från världens mest hypade varumärke.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.