Skönhet & Mode

Glossybox – Summer Countdown

Glossybox Maj 2015

It´s all about “Beauty in Bloom”. Det är inte varje dag man ser en sån passande fin mening när man inte själv skrivit den. 

Månadens Glossybox har äntligen hamnat i mina ägor. Efter strul med posten så kunde jag äntligen hämta ut den på den lokala matbutiken. Posthanteringen blir bara sämre och sämre och tyvärr får både Glossybox och vi lida av det. Men nu är jag glad att den är här. Temat för månaden är Summer Countdown och det stämmer verkligen, vi räknar var dag inför den riktiga sommaren. Det är något speciellt med denna tid på året. Är det försommaren som sätter våra hormoner i rullningen är blir vi bara allmänt gladare. Glossybox har fyllt en box till oss för att kunna förbereda oss till sommaren.

Glossybox Maj 2015-2

POWERLITE MASQ+ – Skräddarsydd ansiktsmask (250kr/ paket á 6 masker)
Vårdande serummask som skall vara enkelt att applicera och sedan bara att luta sig tillbaka och vänta medans masken gör sitt jobb.

GLAZEL VISAGE – Loose Eyeshadow (39 kr)
En lös, guldfärgad ögonskugga som även skall kunna användas som highligter.

COLORAN– Permanentfärg för ögonbryn (79kr / förpackning)
Specialdesignad box för just oss Glossies sånt gillar vi.

ÊTRE BELLE COSMETICS – Aloe Vera Moisturizing Gel (209kr/ 40ml)
Återfuktande gel med alow vera som skall göra massa underverk.

MAKE UP STORE – Nailpolish (130kr/st).
Nagellack i en klarröd nyans. Ett lack som skall vårda ens naglar.

Så vad tyckte jag om boxen denna månad. Coloran, permanentfärgen till brynen hade Glossybox släppt information om tidigare under månaden så den har jag sett fram emot att få testa. Jag har redan väldigt mörka bryn idag men det känns alltid lite lyxigt att färga dom. Ansiktsmasken har jag tyvärr redan så den var ingen nyhet för mig.

Ögonskuggan och nagellacket känns som en utfyllnad av boxen då dom två produkter är med väldigt ofta. Färgen på lacket kändes inte att den var framtagen till denna box, hade förväntat mig mer pastell eller skirare nyans. Så mer eller mindre kan man säga att jag var nöjd med två av produkterna denna gång. Brynfärgen och Aloe vera gelen tog hem potten men alla produkter kommer självklart att testas. Man kan ju ändra uppfattning om produkterna. Jag hade faktiskt gärna velat testa ACO Light Touch Mattifying Sun Face Cream SPF 20 som jag sett några fått i sina boxar.

//annica

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Juni boxen kommer i en specialdesignad box av Carolina Gynning. Och Juli boxen kommer att inspireras av sommarsemestern.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.