Skönhet & Mode

Glossybox – Sensai

Glossybox Sensai

Den 23 oktober släppte Glossybox Sensai för beställning. Trycket brukar vara otroligt hårt på dessa limited edition boxar och jag var orolig att jag inte skulle lyckas beställa en. Då jag befann mig i London denna fredag så försökte jag uppdatera mig om läget på varje ställe som hade wifi. Tror faktiskt jag registrerat mig på varje wifi punkt i London nu.

Jag hade en hel del strul innan jag äntligen fick tag på en box. Helt ärligt trodde jag det var kört för mig när boxen funnits ute till försäljning i 2 timmar. Men jag är nu väldigt glad att jag registrerade mig överallt för att få tag på denna svarta box med Sensai produkter.

Glossybox Sensai

Bara någon dag efter att min oktoberbox kom så trillade denna svarta skönhet ner i brevlådan. Överraskad och väldigt glad. Vad är det med paket som kommer i brevlådan egentligen? Man blir som en 4åring varje gång och vill bara springa in och öppna paketet.

Glossybox Sensai

Men slutpratat om det och åter till Sensaiboxen. Denna svarta skönhet är ett samarbete med Glossybox och kom endast i en limiterad upplaga som jag skrev ovan. Jag vet inte det är märket som intresserar folk eller om den var för dyr, men tydligen finns den fortfarande till försäljning på hemsidan.

Så vad innehöll boxen mån tro? Fem produkter och en liten bonus. Alla i lagom stora travel storlekar och tillräckligt för att man skall hinna få en uppfattning av produkten.

Glossybox Sensai

Cleansing Oil  (475 SEK / 150ml)
Glossybox skriver: ”Denna lyxiga olja används som första steg i den dubbla rengöringen. rengöringsoljan djuprengör och avlägsnar oljebaserad smuts och makeup utan att stressa huden. Oljan är mild med en lugnande doft….”

Creamy Soap  (475 SEK / 125ml)
Glossybox skriver: ”Creamy Soap används vid andra steget i den lyxiga rengöringsritualen. Detta är en härlig silkeslen rengöringstvål med cremigt skum som milt rengör och förfinar din hud. Den avlägsnar skonsamt vattenbaserad smuts såsom svett och döda hudceller…”

Prime Solution  (1445 SEK / 75ml)
Glossybox skriver: ”Prime Solution är det första steget i din återfuktande hådvårsrutin och en uppfriskande ocean av fukt för ditt ansikte. Den har en lyxig blomdoft och innehåller det unika Koishimaru Silk som tillför huden rikligt med fukt samtidt som Sanzashi Extract aktiverar den viktiga cellkommunikationen i ansiktet som avtar i takt med att vi blir äldre…”

Extra Intensive Cream  (2965 SEK / 40 ml) – Lansering!
Glossybox skriver: ”Denna exklusiva creme tillverkas av speciellt utvalda lyxiga oljor och smälter samman med huden på ett ögonblick och får den att både se och kännas föryngrad. Huden tillfökrs energi och lyster för att bibehålla ett ungdomligt utseende och återfå elasticitet..”

Extra Intensive Mask  (2375 SEK/ 75ml) – Lansering
Glossybox skriver: ”Denna mask innehåller en botanisk blandning av oljor, som har en liknade kolesterolsammansättning som huden hos en nyfödd bebis. Masken smälter när den kommer i kontakt med huden och ger långvarig återfuktning under natten samtidigt som den aktivt arbetar med att motverka hudens ålderstecken.”

Sensai The Silk eua de parfum  (1195 SEK/ 50ml) – Bonus
Glossybox skriver: ”Inspirationen bakom parfymen är det sällsynta Koishimaru Silk som är återkommande o samtliga av Sensai´s produkter och viljan av att framhäva kvinnans inre skönhet. Det är en sofistikerad, elegant och varm doft, vars aromatiska noter förs samman genom en sensuell amberharmoni som smeker huden likt silke .”

Produkterna låter helt fantastiska tycker jag. Ska bli så spännande att testa allt när jag är klar med den hudvårdsrutin jag testar just nu. December blir Sensai månaden. Kommer börja 2016 som en ny människa kanske.

Glossybox Sensai

Har du köpt Glossybox Sensai, vad är dina kommentarer runt den?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ett värdigt årslut med Glossybox | Daretobeyou.se 15 november 2015 at 13:00

    […] nu och det bjuder jag på.  Nu i november har jag redan hunnit avverka två boxar (oktober och Sensai) och ser ivrigt fram emot novemberboxen som är specialdesignad. Christmas Countdown är smyckad […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.