Hälsa & Livsstil

Glossybox Pop up Store

Glossybox popup store

I lördags hade Glossybox äntligen sin efterlängtade Pop up Store i Stockholm. Man kunde köpa “Let it Snow” som är årets julbox och dessutom få plocka ihop sin egen box samtidigt. Lyckades du inte köp den limiterade boxen Let it Snow när den släpptes i slutet på November var detta det perfekta tillfället att få den.

Glossybox popup store

Glossybox popup store

Kön ringlade sig långt ifrån den stora porten upp till Nio Rum på Hamngatan kl 11:00. Några hade tom stått där sedan 9, så vi skall nog vara glada att den riktiga vintern höll sig undan. Det var en väldigt skön blandning i kön. Killar, tjejer, pojkvännen som ville överraska, flickvän med pojkvän, tjejkompisarna, mamma och dotter, pappa och dotter. Det var verkligen ett event som riktade sig till alla oavsett kön, läggning eller ålder. Alla var glada och lugna.

Glossybox popup store

Vid sista dörren in till det stora produktbordet stod en stor härlig julgran och välkomnade alla. Man fick rätt känsla inför att plocka ihop en härlig box med 5 olika produkter.

Glossybox popup store

Inne i det stora rummet stod borden uppdukade med stora lådor som var fyllda med produkter. Det var allt från smink, hårdvård och glittriga tatueringar. Man kunde se hur glädjen spred sig bland alla när dom fick sin rosa box i händerna och själva kunde välja vilka produkter dom ville ha.

Glossybox popup store

Det var en skön stämning i hela lokalen, bra strukturerat utan att bli kaos och Glossytjejerna hade ständigt ett leende på läpparna. Man kände sig välkommen och omhändertagen. Det var väldigt trevligt att få träffa Jessica som jag endast haft kontakt med bakom en datorskärm. Alla var jätte trevliga, kunde säkert ha varit kvar ett bra tag till och pratat med alla.

Glossybox popup store

Jo men lokalen. Så mysig!! Runt om stod det snygga glansiga julboxar som verkligen fick mig att längta till att min beställning skall komma hem i brevlådan. Jag köpte ingen denna dag då jag “trängde” mig före alla i kön och ville då inte vara oschysst mot dom som stått i kö. Sån är jag!

Dom som känner mig privat trodde säkert att jag skulle köpa en box bara för att få deras snygga kasse. För er som inte känner mig privat kan jag berätta om mitt lite störda beroende. Är jag i en butik och ser att dom har snygga pappkassar jag kan köpa något bara för att få en kasse. Varför? Ingen aning, men vissa samlar på suddgummin och jag samlar på snygga kassar. Dom får mig att le lite extra typ. Nu är detta beroende under kontroll och jag shoppar inte bara för att få en kasse. 🙂 Men jag tycker det fortfarande är lika trevligt att få en snygg kasse när jag shoppar. Är den tillräckligt snygg kan den faktiskt få agera handväska eller liknade ibland.

Stort tack till alla inblandade från Glossybox att jag fick komma och störa lite. Nu ser jag fram emot min beställning på julboxen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.