Glossybox Pink Planet
Skönhet & Mode

Glossybox Pink Planet

Denna sida innehåller affiliatelänkar

Våga vad dig själv är något jag verkligen försöker leva upp till idag. Glossybox Pink Planet tar detta tema på allvar och går utanför boxen med Linda Hallberg. Där har vi tjejen som vågar vara sig själv när hon lägger en makeup.

En vacker nattsvart box med en liten rosa planet, det är designen på månadens box. Min favorit under 2016. Denna månad samarbetar Glossybox med Linda Hallberg. En person som gör otroligt vackra sminkningar, varje känsla kommer ut när hon skapar. Jag älskar när svart möter neon rosa, en färgexplosion!

Varför temat Pink Planet? Enligt Glossybox är den rosa planeten en symbol för att våga vara sig själv, be you! Älskar temat och Linda Hallberg är en otroligt bra människa på att verkligen visa att hon vågar vara sig själv. Innan vi går över på innehållet måste jag faktiskt säga att jag är imponerad över designen och temat på månadens box. Sjukt bra tema som jag lätt står bakom och som sagt, årets snyggaste box!

Glossybox Pink Planet

Nu till innehållet som jag har varit så spänd på att få se innehållet. Vi har sedan tidigare fått veta att innehållet skulle hjälpa oss att utgå från en bra grund när vi lägger en makeup och att en av produkterna skulle varaPBJ Smoothie Stick från The Beauty Crop. Men mycket mer än så visste jag inte innan jag öppnade boxen. På sätt och vis hade jag hoppats på att boxens produkter skulle få oss att kunna gå lite bananas, men jag förstår varför det inte blev så.

Glossybox Juni The Pink Planet

Det är fortfarande väldigt väldigt många som inte vågar gå bananas med makeupen och då är det bättre att vi får testa på ordentliga produkter som utgör en bra grund. Så nä jag är inte besviken kan jag säga. Nu kör vi innehållet!

Glossybox Juni The Pink Planet

THE BEAUTY CROP PBJ Smoothie Stick (130SEK / 2,5ml)
Text från Glossybox: Färgstark läppstiftpenna som vårdar och återfuktar läpparna. The Beauty Crops produkter baseras på naturliga ingredienser och PBJ Smoothie Stick innehåller bland annat mandelsmör och gojibär, full amed antioxidanter. Love this! Japp jag är sjukt svag för läppstiftspennor, smala som tjocka. Älskar färgen som är blandning mellan plommon och gammelrosa. Den kanske inte är naturell nude men ändå inte pow som gör att du inte vågar ha den till vardags. Jag höll nästan på att glömma, den luktar godis!

Glossybox Juni The Pink Planet

ICONA MILANO “Emotion Allowed” – Volume Waterproof Mascara (159SEK / 10ml)
Text från Glossybox: Intensiv, svart mascara som tillåter alla känslor. Den vattenfasta formulan passar utmärkt i sommar och klarar såväl bad som hög luftfuktighet. Applicera  med sicksackrörelser för maxad volym. Inte tillräckligt? Ta på ett lager till! En vattenfast mascara behövs alltid och jag har inte testat detta märke sedan tidigare så det skall bli intressant.

Glossybox Juni The Pink Planet

ELIZABETH MOTT Thank Me Later Eyeshadow Primer (175SEK / 10g)
Text från Glossybox: Silkeslen primer som ger dina ögonskuggor mer intensitet och förlänger hållbarheten för din ögonmakeup. Du slipper dessutom veck på ögonlocken. Det räcker med en klick lika stor som en ärta för båda ögonlocken. Primer behövs alltid och jag är ständigt på jakt efter en primer som får min makeup att sitta där den skall på ögonlocken. Kommer den hålla sig i från vecken?

Glossybox Juni The Pink Planet

GLAM OF SWEDEN Matte Top Coat (39SEK / 15ml )
Text från Glossybox: Fixa trendiga naglar med detta snabbtorkande topplack som appliceras ovanpå ditt favoritlack för en matt finish. Lätt och roligt att använda för att skapa nail art. Testa att måla halva nageln för en diskret men cool look. Jag har tidigare dissat produkter från Glam of Sweden då dom känns otroligt billiga, men eftersom Glossybox envisas med att skicka ut deras produkter så skall jag ge märket en ärlig chans. Alla har rätt till en andra chans helt enkelt, och är detta så snabbtorkande som det låter så kanske dom är förlåtna. Jag älskar som sagt matta naglar och använder gärna ett topplack istället för att köpa matta nagellack.

Glossybox Juni The Pink Planet

RFSU Daily Wash (59SEK / 150ml )
Text från Glossybox: Daily Wash är en mild och parfymfri intimtvål som kan användas dagligen för en fräsch känsla. Perfekt för semestern! Odour-block formulan återställer naturlig doft och mjölksyra hjälper till att bevara kroppens naturliga pH-balans. Kanske boxen mest oväntade och tråkigaste produkt. MEN jag tror faktiskt att det är boxen mest behövda produkt. Detta är en produkt som väldigt få personer får för sig att gå och köpa så jag tror att denna lilla tub kan göra många underverk i sommar. Jag kommer garanterat ha med min ute på resa i sommar.

Jag är absolut nöjd med månadens box! Kanske låter jag designen och temat ta över lite extra men jag känner ändå inte att jag skulle vara besviken på innehållet faktiskt. Alla produkter kommer till användning och det är inget jag har hemma. Visst har jag en mascara och primer hemma tex men inte av just dessa märken, och det är lite det boxen är till för. Hitta nya roliga märken, färg kan du experimentera med på egen hand sedan.

Innan jag lämnar månadens box måste jag faktiskt nämna något ord om en av artiklarna i Glossy mag. Glossybox har träffat Maud Kerzendörfer och Johan Larsson på Global Models Inc. Denna byrå är emot att modeller måste banta för att få stå framför kameran, dom duger som dom är. Och för att få fram deras kampanj “Fuck The Inches” har dom gjort en musikvideo, checka in den!

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Är du intresserad av att börja prenumerera på Glossybox? Nästa månad är det stort fokus på sommaren.

Be You!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.