Glossybox och Philips Lumea Precision Plus
Skönhet & Mode

Glossybox och Philips Lumea Precision Plus

Hör du till dom som rakar benen till värmen eller en som alltid vill ha välrakade ben? Jag har fått äran att testa Philips Lumea Precision Plus och hoppas på att den kan ge mig silkeslena ben nu till sommaren.

Hoppas ni haft en trevlig helg! Mig har ni som sagt kunna följa via Instagram när jag varit i Berlin. Men nu är jag åter på hemma plan och tänkte berätta om tidigare i år när Glossybox efterlyste fem testpilot som skulle få vara med och testa en Philips Lumea Precision Plus. Självklart ansökte jag om detta då det låter amazing. Vem till inte ha silkeslena ben och framförallt slippa den där tråkiga rakhyveln. Till min stora glädje och förvåning blev jag en av dom fem utvalda. Yay!

I Sverige väljer i dag nio av tio kvinnor rakning för att ta bort oönskad hårväxt. Det finns nu en metod som på allvar utmanar rakhyveln: IPL. Glöm stickande utväxt, irriterad hud och röda prickar! Med IPL blir huden hårfri och silkeslen i upp till åtta veckor.  För dig som undrar så är inte IPL och laser samma sak. IPL står för Intense Pulsed Light och går ut på att skicka ner skonsamma ljuspulser ner i hårsäcken. Hårsäcken stimuleras till att ej gå in i tillväxtfas. Resultatet blir att håret faller av och återväxten hämmas. Eftersom inte alla hårstrån befinner sig i en växtfas måste IPL-proceduren upprepas regelbundet för en effektiv behandling. Det skall bli så intressant att testa Philips Lumea Precision Plus, och självklart kommer ni få följa med mig på vägen.

Glossybox och Philips Lumea Precision Plus

Jag måste skynda mig dock så inte alla hårstrån blir grå på mig innan. IPL fungerar inte för personer med ljusblonda, röda eller grå hårstrån på kroppen eller personer med mycket mörk hudfärg.

Så till helgen skall jag  raka hela kroppen då den behöver förbehandlas innan man kör. IPL kan användas för att ta bort oönskad hårväxt på kroppen (ben, armar, mage, bikini, armhåla) och i ansiktet (haka, polisonger, överläpp). Troligen kommer jag vara den ända som hoppas på regn till helgen så jag kan sitta inne och leka med min nya apparat.

När jag börjat testa Philips Lumea Precision Plus kommer jag berätta mer om hur det egentligen fungerar med IPL och hur min utväxt reagerar, hoppas ni hänger med.

Glossybox och Philips Lumea Precision Plus

Jag som är en liten tekniknörd av mig jublar inombords när jag öppnade kartongen, tänk dig då första gången jag använder den. Dom områden jag kommer fokusera på nu är ben, under armarna och ansiktet. Kan nog inte uttrycka mig tillräckligt mycket över hur kul det skall bli att göra detta test.

Har ni testat Philips Lumea Precision Plus?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Louise 17 augusti 2016 at 23:32

  Hur var den och blev det bra resultat??
  Jätte nyfiken på den, har alltid använt hyvel och skulle för en gångs skull kanske slippa den. Berätta!!!!

  • Reply Annica 18 augusti 2016 at 09:21

   Den är perfekt för dig som hellre lägger mer tid på en gång än flera. Du är hårfri mycket längre med denna, rakhyveln åker fram endast i nödfall. Det kommer komma ett inlägg om denna lite senare.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.