Glossybox och Add:Wise

Glossybox och Add:Wise

Detta inlägg innehåller affiliate länkar

Ingen kan göra allt, men alla kan göra någonting. Det är något vi såg fram emot att få göra ihop med Glossybox och Add:wise under en härlig söndag i juni.

Jag har redan berättat om min förra lördag under en fantastik helg och nu går vi vidare med dag två. Söndagen började tidigt med en frukost innan vi skulle på nästa evenemang. Glossybox och Add:Wise höll i en välgörenhetsdag på hotellet som vi skulle deltaga på.

Glossybox och Add:Wise

Organisationen Desert Flower Foundation Scandinavia arbetar aktivt för att stoppa dessa fruktansvärda övergrepp på flickor & kvinnor, här i Sverige och runt om i världen. ADD:WISE har tillsammans med Desert Flower startat en kampanj för att på ett annorlunda och nytänkande sätt sprida kunskap om kvinnlig könsstympning och denna helg även Glossybox. Det vi skulle göra under denna dag för att hjälpa till att sprida deras information var att packa små påsar med badsalt som kommer att ligga i Glossybox Septemberboxen. Kan säga att jag kommer njuta av de bad jag kommer ta med det saltet sedan.

Glossybox och Add:Wise
Fanny, Linda, Cecilia, Khadra och Jo

Fantastiska människor från Glossybox, Add:Wise och Desert Flower samlades under samma tak denna dag för att göra en skillnad. Ett otroligt viktigt ämne som man faktiskt inte talar öppet om idag. Desert Flower jobbar som sagt emot kvinnlig könsstympning i världen. Något som i mina ögon är fruktansvärt att det fortfarande pågår under 2016. Vet du inte vad könsstympning innebär rekommenderar jag dig att läsa här. Detta sker även i Sverige!

Glossybox och Add:Wise

Add:Wise är ett designföretag som investerar med deras kunskap och engagemang i olika projekt och organisationer
runt om i världen som gör skillnad för människor som verkligen behöver det. Något jag tycker flera företag bör göra idag. Är otroligt glad att jag fick vara med på denna dag och ser som sagt fram emot att båda få bada i det badsalt jag själv har varit med och packat senare i september och att informationen om detta viktiga ämna når fler av oss i världen.

Som tack för hjälpen fick vi en liten goodiebag som företagen plockat ihop åt oss. Jag vann även tävlingen som var under dagen. Väntar som ett barn på julafton efter att vinsten skall komma snart, vet nämligen inte vad det är.

Glossybox och Add:Wise

Tusen tack Glossybox, Add:Wise och Desert Flower Scandinavia för att jag fick komma och bidra till denna dag!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.