Glossybox Morsdag
Skönhet & Mode

Glossybox Morsdag

Idag är det Morsdag och det firar vi med att visa Glossybox Morsdag limited edition boxen på bloggen. En färgsprakande box som jag är otroligt glad över att fått tagit del av detta år, inte som mamma utan som köpare.

Innan jag visar er månadens Glossybox tänkte jag faktiskt gå in på årets Morsdagbox. Detta är en limited edition till självaste morsdag. Jag vet att många redan bloggat om boxen men jag har valt att spara på det så länge som möjligt eftersom jag inte vill spoila för mycket innan denna dag.  Min mor är lite speciell när det kommer till skönhetsprodukter. Mascara är den blå nyansen och kommer troligen aldrig att bytas ut, det samma gäller läpparna som har haft samma färgskala så länge jag levt. Naglarna där emot, dom blir det ändring på snart. Om några veckor går hon i pension och då kan hon äntligen börja måla naglarna utan att en arbetsgivare säger ifrån. Det ser vi fram emot, vet att hon gör det iallafall.

Jag tycker att vi hoppar vidare direkt på innehållet och ser vad denna ljusa ros pryda box har att erbjuda oss. Hela boxen doftar shabby chich, och då menar jag verkligen doftar. När du öppnar locket möts du av en behaglig doft från produkterna och ett Glossy Mag som pryds av rosa rosor.

Glossybox Morsdag

Innan jag ens börjat ta upp alla produkter från boxen säger jag bara wow! Den här boxen vill jag behålla själv. Är man elak då? Fast å andra sidan så kan jag behålla hela boxen själv då jag faktiskt köpt mig två boxar. Var lite förbered på att detta skulle hända. Men vi går vidare nu till innehållet!

Glossybox Morsdag

Icona MILANO Powdery Kiss (170SEK / 5g)
Med grymma färgen Statment Lips kommer mina läppar rocka denna sommar. Min mor hade tyvärr aldrig satt på sig detta läppstift men jag bara älskar det!

Glossybox Morsdag

EYEKO Black Magic Lash Curler (160SEK / st)
Jag vet faktiskt inte om min mor använder fransböjare. Men om hon gör det så får hon denna. Jag kommer självklart använda den andra då jag oftast böjer mina fransar och tackar aldrig nej till nya modeller att testa.

Glossybox Morsdag

MTJ COSMETICS High Definition Mascara (200SEK / 9,5ml)
Får man en fransböjare måste man få en mascara. Detta är ett helt nytt märke för mig och då min mor inte använder svart mascara (japp hon använder endast blå mascara) så kommer jag få två av denna produkt. Jippi! Mascara kan man aldrig ha för många utav.

Glossybox Morsdag

TRIFLE COSMETICS Candied Apple (215SEK / 4,5g)
Jag log med hela ansiktet när jag såg denna lilla förpackning. Söt ytterförpackning och magisk inner förpackning. Det är verkligen som en dessert på hylsa. Häftig färg och underbar doft! Denna kommer jag arbeta hårt med i sommar.

Glossybox Morsdag

ELGON Sublimia Hair DD Cream (145SEK / 150ml)
Här har vi en produkt min mor absolut kommer få testa. Både vi är otroligt korthåriga för tillfället men jag tror denna kommer fungera hur bra som helst. Jag testar nya styling produkter varje dag nu för att hitta något som verkligen kan forma mitt hår. 

Glossybox Morsdag

CITY COLOR Eye Brow Kit (110SEK / 6g)
Denna produkt tog över hela boxen, eller rättare sagt denna var det första jag såg när jag lyfte på locket och blev kär. Ni som följt mig ett tag vet att jag älskar ögonbryn. Och nu skall jag lära min mor att forma och färga sina bryn då hon får en helt egen palett att leka med.

Så vad säger ni,  hittade ni något som ni gillade? Jag kan faktiskt säga helt ärligt utan att låta som jag var sponsrad på något sätt att jag älskar denna box. Är otroligt glad över att jag köpte mig två boxar bara för att vara på den säkra sidan. Denna box var tyvärr inte så mycket för min mor då hon som sagt har sina speciella färger till ögon och läppar, men några av produkterna kommer hon få om hon vill ha dom. Men hon skall inte gå lottlös på morsdag, jag har förberett lite andra produkter istället.

Något mer jag gillade denna månad är Glossy Mag när det står mer om varje produkt, en kortare presentation om märket och produkten och en förklaring till hur du använder den. Mer sådant i fortsättningen tack!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Glossybox Maj 2016 Wing it • Daretobeyou.se 1 juni 2016 at 12:36

    […] it får ge oss lite sommarpepp. Det var inte många dagar sedan jag berättade om limited edition Morsdag boxen. En box som jag verkligen hyllade, vilket kanske gör att jag lätt kan bli besviken på den […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.