Glossybox Mars – Beauty of Opinion!

Glossybox Mars - Beauty of Opinion

Kärleksmånaden har passerat oss och snart har även mars flygit förbi oss. Men innan skall vi ta en titt på den lilla boxen som återgått till sin rätta rosa desig.

Den rosa boxen har hittat hem till oss även denna månad. Beauty of Opinion är månadens tema och det får mig att fundera lite extra kring produkterna. Men innan jag han komma speciellt längt på funderandet så fastnade jag för en mening som Glossybox skrivit på produkt kortet – “Meningen med makeup och skönhetsprodukter är inte att skapa skönhet utan att framhäva den äkta skönheten som redan existerar“. Så bra skrivet, och meningen gjorde mig bara mer nyfiken på innehållet måste jag säga.

Boxen var väldigt lätt denna månad och det skrämmer mig alltid även då Glossybox ofta bevisat att dom lätta boxarna inte alls har sämre innehåll än dom tyngre. Men tyvärr måste jag säga att jag vart lite besviken på månadens box. Ja eller kanske inte, jag vet faktiskt inte. Jag kommer ha användning för alla produkter men känner att den sista produkten som jag kommer presentera nedan har varit med lite för många gånger nu på senaste tiden. Kanske inte bara hos Glossybox men även Testagram och Lookfantastic har kört med den produkten väldigt mycket känns det som. Vi hoppar igång med vilka produkter som fanns i boxen så är det lättare att få er att förstå vad jag menar.

Glossybox Mars - Beauty of Opinion

EMITÈ MAKE UP Artist Lashes Mascara (210SEK / st)
Text från Glossybox: Artist Lashes Mascara är en vattenfast mascara som ger fantastik längd och volym till dina franssar. Silikonapplikatorn är lätt att arbeta med och ger perfekt separerade och fylliga fransar utan klumpar. Mascara kan man inte få för många av och jag gillar verkligen att denna är vattenfast då det är det jag alltid använder. Ett minus är att man inte ser överhuvudtaget vad det är för märke eller vad förpackningen innehåller då svart på svart kan bli aningen svart att läsa. 

LUXIE BEAUTY Rose Gold Large Angled Face Brush (159SEK / st)
Text från Glossybox: UNdervart mjuk borste med vinkad form. Använd exempelvis till coutouring, rouge. highlighter eller bronzer. Vinkla och applicera makeup med cirkulära rörelser. Borsten är 100% vegansk och cruelty-free. Denna vart jag så otroligt glad över! Älskar den förra som kom under förra året (puder borste). Denna är perfekt för coutouring för mig, har redan använt denna några gånger och ser en otrolig skillnad mot den andra borsten som jag använt tidigare för coutouring. Att den är rosa och med roseguld känns lite små lyxigt och sånt gillar vi!

Glossybox Mars - Beauty of Opinion

HOT MAKEUP Eyelash Curler (80SEK / st)
Text från Glossybox: Ta fram fin flirtiga sida med Hot Make Ups ögonfransböjare som formar dina fransar. Använd tillsammas med mascara för en look som håller hela dagen. Böj fransarna försiktigt och applicera därefter mascara. Kanske inte så jätte roligt, men jag behöver en då jag slarvat bort “kuddarna” till min andra. Vid första anblick kan jag tyvärr inte säga om den kommer göra några större underverk jämför mot den andra jag har, men jag testar och återkommer helt enkelt.

DOVE Advanced Hair Series Regenerate Nourishment schampo & Balsam (34,90SEK / 250ml per styck)
Text från Glossybox: Nylanserat schampo och balsam som återupplivar det mest skadade håret med djupgående näring och 100% återuppbyggande styrka. Innehåller en sammansättning med rödalg, som är känd för sin fuktighetsbevarande förmåga. Har aldrig varit ett stort fan av Dove produkter dom alltid har haft en tendens att torka ut mitt hud och hår. Men jag är inte den som är den och kommer självklart att ge dessa två förpackningar en chans. Vem vet, dom kanske fungerar jätte bra på mig nu. Tror dessa kommer få följa med mig på nästa resa nu i april.

Glossybox Mars - Beauty of Opinion

PEPSODENT White Now Gold (34,90SEK / 75ml)
Text från Glossybox: Whitening-tandkräm som omedelbart ger vitare tänder. Redan efter första borstningen gör den blå färgen att tänderna ser vitare och mer glänsande ut*. Innehåller fluor och fungerar utmärkts för daglig användning. *Klinisk studie på optisk whitening-effekt mätt på 79 personer. Whitening-effekt är temporär.  Här har vi den produkt som jag är minst nöjd med. Det har varit lite för mycket tandkräm på senaste tiden. Även om det är en produkt som används hela tiden och är skit tråkig att köpa så är det inte så kul att få en ny flera gånger. 

Glossybox Mars - Beauty of Opinion

Så kort sammanfattning av boxen: 3 av 5 får denna box då produkterna inte riktigt speglade månadens tema helt och hållet tycker jag. Men jag är inte jätte besviken, kommer ju som sagt att använda mig av alla produkter så helt bortkastat var det inte. Nu håller vi tummarna för lite riktiga vårkänslor i nästa box. Jo men du! Missa inte Glossybox stora design tävling. Sätt din personliga prägel på en kommande box. Hur häftigt vore inte det! Älskade sminkningarna i månadens Glossy Mag, får sån vårkänsla och vill sätta färg på allt!

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Är du intresserad av att börja prenumerera på Glossybox? Nästa månad är det stort fokus på ansiktet.

Stay Glossy!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.