Glossybox Maj 2016 Wing it

Glossybox Maj 2016 Wing it

Glossybox Maj 2016 Wing it

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar

Maj har lidit mot sitt slut och vi knyter ihop månaden helt enkelt med Glossybox Maj 2016 Wing it. Boxen som går ifrån limited edition box till den vanliga rosa, vem vad säger innehållet?

Vi börjar underbara juni med en rosa box. Glossybox Maj 2016 Wing it får ge oss lite sommarpepp. Det var inte många dagar sedan jag berättade om limited edition Morsdag boxen. En box som jag verkligen hyllade, vilket kanske gör att jag lätt kan bli besviken på den vanliga månadsboxen som vi nu skall prata om. Det första som slog mig när jag öppnade kartongen var månades Glossy Mag, läcker och dov. Grön makeup är himla snygg faktiskt!

Glossybox Maj 2016 Wing it

Men vad säger vi om månadens innehåll då, vi öppnar boxen och ser vad vi kan hitta denna gång.

STUDIO 10 Brow Lift Perfecting Liner (260SEK )
Text från Glossybox: Definiera, forma och rama in ansiktet med brynfixaren från Studio 10! Den krämiga dubbeländade pennan har på ena sidan en universell nyans och på den andra sidan en ljusreflekterande highlighter som ger dina bryn ett lyft. Ni som känner mig vet att jag älskar bryn produkter så denna får absolut boxen att se bra ut. Nytt märke är alltid kul att testa på.

GLAM OF SWEDEN Lösögonfransar (39SEK )
Text från Glossybox: Ge dina fransar en riktig wow-effekt med lösögonfransar från Glam of Sweden! Måtta fransen mot ditt öga och klipp vid behov i ytterkant. Applicera lim på kanten, vänta 30 sekunder och fäst så nära dina egna fransar som möjligt. Jag har tidigare inte fått någon wow känsla av detta företag men jag gillar att testa lösögonfransar och är dom så här billiga kan jag tänka mig att testa en del. (Är inte så himla duktig på det än och behöver därför ett par i reserv hela tiden).

Glossybox Maj 2016 Wing it

TRIND Nail Balsam (129SEK / 9ml)
Text från Glossybox: Vattenbaserat balsam som ger näring och återställer fuktbalansen i torra, spröda naglar. Applicera ett tunt lager, låt sjunka in och massera för att stimulera blodcirkulationen. Torka bort resterna med en bomullsrondell. En väldigt bra produkt och älskar formatet på produkten. Perfekt att stoppa ner i väskan!

DESTI Desti Deodorant (79SEK / 75ml)
Text från Glossybox: Unik antiperspirant drån Desti med en skonsam formula baserad på salt och bikarbonat. Den ger ett fullgott och effektivt resultat samtidigt som du slipper omstridda ämnen som aluminium, triklosan och parabener. Här har vi ett helt nytt märke för mig. Luktar underbart och skall absolut testas. 

MULTI-GYN IntiSkin (109SEK / 40ml)
Text från Glossybox: Tighta kläder, träning och rakning kan leda till obehag för huden kring intimområdet. Multi-Gyn IntiSkin är en spray med naturligt antiinflammatoriska ingredienser som samtidigt motverkar irritation och oönskad lukt. Denna produkt vet jag faktiskt inte vad jag skall tycka om. Är detta något bra eller inte att få i boxen? Mhee kan inte bestämma mig faktiskt och ser egentligen inte syftet med detta lilla provrör. 

Boxen i sin helhelt ger mig blandade känslor, är jag nöjd eller inte. Vid första anblick var jag absolut inte nöjd men när jag började tänka efter så ja varför inte. Det är flera produkter som jag absolut kommer använda mig av, den ända produkt jag är skeptisk mot är som sagt IntiSkin. Hade varit trevligt med kanske en större förpackning då ett provrör alltid känns lite fattigt.

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Är du intresserad av att börja prenumerera på Glossybox? Nästa månad är det stort fokus på ansiktet.

Stay Glossy!

 

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.