Glossybox - Let it Snow
Skönhet & Mode

Glossybox – Let it Snow

Glossybox - Let it Snow

December och snön vill inte riktigt överraska oss, även fast Glossybox tycker att det borde snöa nu. Alla vill vi ha snö som gnistrar i kap med specialboxen Let it Snow!

Innan månadens box för December landar i bloggen skall jag dela med mig av årets sista special box, Let it Snow! Med en box klädd i rosé känns allt lite lyxigare. Och denna lilla box har faktiskt två budskap på sig. Let it Snow! och Let´s Celebrate!

Glossybox - Let´s celebrate

Det här är en box som tar hand om hyn lite extra samtidigt som den ger oss lite lyx i vardagen. Den perfekta boxen inför vintern och alla trevliga fester helt enkelt. Jag längtar faktiskt lite efter snön nu när jag tog mig igenom boxen. Tittar man ut så regnar det och man känner absolut ingen julkänsla, tyvärr. Men med denna box ser jag fram emot nyår och ledighet istället.

Glossybox - Let it Snow

Boxen var faktiskt rätt tung denna gång och jag måste säga att innehållet gjorde mig väldigt glad. Det var ingen produkt som gjorde mig besviken och jag ser fram emot att testa alla. Tycker boxen kändes otroligt lyxig!

Glossy Mag var utformad lite annorlunda denna gång. Varje produkt som kom med i boxen fick ett eget uppslag där det stod om själva produkten och företaget bakom den. Väldigt intressant läsning och något jag gärna ser mer av i framtiden. En vanlig månadsbox kanske är svår att få till denna sorts upplägg då alla inte få samma produkter. Men något åt det hållet vore trevligt.

Glossybox - Let it Snow

LANGÈ Paris BB Cream Enhance-Me (380 SEK / 30ml)
Helt nytt märke för mig. Ska bli väldigt intressant att prova. Nyansen verkar fungerar på min inte för allt rosa vita vinter hy. Att värma upp krämen mellan fingertopparna innan applicering var även det något nytt för mig. Det var rätt länge sedan jag slutade använda fingrarna när jag applicerar bb cream eller foundation. Men det skadar inte att testa igen om det nu är det som krämen kräver.

Hey Honey Take it off! Exfoliating Honey Peel of Mask (269SEK / 50ml)
Å jag älskar peel off masker! Även detta märke är nytt för mig så jag skall tappa upp mig ett bad redan ikväll och testa masken. Vanligtvis brukar jag tvätta rent ansiktet och applicera masken men denna skall första ha lite fuktighetskräm som grund. En väldigt mild doft.

LUXIE Rose Gold Large Powder Brush (249 SEK / st)
Kan man annat än älska denna rosa fluffiga borste? Gillar Glossybox förklaring om borsten: Borsten är av hög kvalitet och håller form över tiden. Den är dessutom antibakteriell, djurvänlig och innehåller inte parabener. 

Glossybox - Let it Snow

LAQA & Co Lip Lube (189 SEK / 2g)
Ett tidigare aldrig använt märke. Älskar färgen! En riktigt nude färg på mina läppar. En svag doft av pepparmint gör genast att det känns lite nyttigt. Den här kommer säkert bli en vardagsfavorit för mig.

l´ATELIER MAQUILLAGE Mascara Keracare ( 260 SEK/ 11g)
En mascara som skall skapa magi för ens fransar, det låter väl helt underbart! Den ger färg och vårdar fransarna och den keratinbaserade formulan fungerar som en närande behandling. Är det den perfekta mascaran kanske?

KARMAMEJU Star Micellar Water 02 ( 185 SEK/ 200 ml)
Första produkten i denna box som jag faktiskt är bekant med märket. Luktar ljuvligt! Denna skall testas redan ikväll när jag skall tvätta bort all makeup. Detta ser jag fram emot.

Glossybox - Let it Snow

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Är du intresserad av att börja prenumerera på Glossybox? 

Keep the calm, but enjoy the excitement – snart är det jul!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.