Skönhet & Mode

Glossybox – Kära lilla mamma!

Glossybox Morsdag

Varje år kommer en speciell dag i slutet på Maj, nämligen Morsdag. Glossybox hjälper till att fira denna dag lite extra genom att ge oss möjlighet till en limited edition box. En box med speciellt utvalda produkter till vår kära mor. Våren är här och det är dags för en vårstädning. En härligt vårig box med rosmönster.

Jag kommer dock behålla innehållet i denna box själv och plocka ut andra godbitar att ge min mor idag. (Förlåt mamma, men du vet att du inte skulle gilla alla dessa produkter) Alla har vi våra speciella krav när det kommer till skönhet och jag tror att jag kan dessa krav bättre hos min mamma än vad Glossybox gör. Så jag ser fram emot att testa dessa produkter och så ska jag se till att ge min egen mor något speciellt.

Glossybox Morsdag 1

EMITÈ MAKE UP – Tan Booster Bronzer
Bronzer kan man aldrig få för många av nu till sommaren. Alla har sin egenskap och vi skall se vad vi kan hitta för någon i denna. Gillar att asken inte är så överdrivet stor  (290kr/ 10g).

NOXIDOXI – Urban Impurities & Makeup remover
Exklusive förlansering av en mild makeup remover, sånt gillar vi. berikad med vitamin C och skyddar. Skall även ta bort vattenfast makeup.   (200 kr/75ml).

STUDIO 10– Dubbelsidig Concealerborste
En väldigt smidig borste, nu behöver man endast en med sig i väskan. Ser fram emot att testa denna. (350 kr/st).

UNANI – Dermo Defense Face Mist
En produkt som jag verkligen ser fram emot att använda. Min hy törstar efter något sånt här på dagarna när jag sitter framför datorn. (219 kr/125ml).

SEXY HAIR – Frizz Eliminator
Kan denna spray hjälpa mig med mitt flygiga hår så fort det är nytvättat tro. (219 kr/125ml).

DEBORAH LIPPMANN – Nagellack (Lara´s theme)
Älskar verkligen detta märke med alla underbara nyanser som kommer. Tyvärr kan jag inte riktigt hålla med om denna nyans, min mamma skulle aldrig måla naglarna i denna neon orange nyans. Hade hoppats på någon rosa eller neutral nyans. (169 kr/15ml).

Glossybox Morsdag 2

Jag gillade tänket bakom produkterna, dom är neutrala och passar dom flesta. Det ända som sagt jag reagerade på var nagellacket. Deborah som har så vackra färger att välja på. Värdet på boxen är absolut över det normala, så på den sidan har dom inte snålat.

//annica

Kom tillbaka lite senare i eftermiddag för då visar jag vad som kom i Majboxen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.