Glossybox Januari – Hello 2016

Glossybox Januari 2016

A simple “hello” can lead to a million things.

Årets första rosa box från Glossybox har landat i brevlådan. Temat är Hello 2016 vilket kanske är rätt passande. Nytt år, många byter vanor och vill testa på något nytt. Jag gav mig inga nyårslöften som skulle få mig att behöva byta vanor men jag älskar att testa nya produkter så jag ser fram emot ett nytt år med nya produkter och lärdomar från Glossybox.

Glossybox Januari 2016

Med stor variation tycker jag denna box verkligen fått ut sin fulla poäng. Det är något för alla områden och en liten bonus i boxen är aldrig fel. En så fullproppad box att den inte ens behövde något utfyllnadsmaterial denna gång. Sånt gillar vi verkligen!

Glossybox Januari 2016

MEMEME COSMETICS Lip Glide, Playful Peach (149SEK / 2g)
Text från Glossybox: Lip Glide har en superpigmenterad formula med matt finish – du får en intensiv färg med fantastik hållbarhet. Den breda spetsen är perfekt för att smidigt applivera färgen med optimal kontroll. Läppstift och läppenna i ett! Gillar verkligen färgen och är otroligt len att applicera, så denna kommer användas flitigt.

NICKA K FX Airbrush Beauty Sponge (69SEK / st)
Text från Glossybox: Makeupsvamp med ergonomiskt grepp för en perfekt basmakeup. Fukta svampen och applicera produkter genom små lätta rörelser. Använd den bredare botten till större områden och toppen för att komma åt alla vrår. Jag har precis lärt mig att gilla beauty sponges så denna kommer väl till pass.

Glossybox Januari 2016

ROYAL APOTHIC Holland Park Cream Créme Body Moisturizer  (269SEK / 240ml)
Text från Glossybox: Djupt återfuktande bodylotion som gör huden len och smidig. Mjölksyra från mjölkprotein ger en lätt exfolierande effekt samtidigt som olivolja och vitamin A och E återfuktar, mjukgör och reparerar huden. Vad mer kan man begära av denna underbara lilla tub?

CETAPHIL Moisturizing Lotion (129SEK / 500ml)
Nu äntligen har jag fått lägga beslag på den otroligt omtalade Cetaphil lotion. Har varit och klämt på flera gånger på den men aldrig slagit till av någon anledning. Text från Glossybox: Återfuktande lotion som gör ansiktet underbart mjukt och lent. Vårdande macadamiaolja, vitamin E, vitamin B5 och glycerin binder fukt och motverkar torrhet. Kan även användas som kroppslotion.

COLGATE Max White Expert White Tandkräm, Tandborste + Whiteningpenna (Tandkräm 49SEK / 75ml, Kit: 99SEK / st)
Text från Glossybox: En revolutionerande tandkräm som ger vitare tänder på 5 dagar*. Använd tillsammans med tandborsten och whiteningpennan för tre nyanser vitare tänder*. Borsta tänderna och applicera därefter gelen från pennan. (*vid användning enligt anvisning) Tycker detta verkar vara väldigt intressant och ser fram emot att prova.

Glossybox Januari 2016

BONUS – TOMS Nellie Dellies Mörk Choklad (12SEK / 35g)
Text från Glossybox: God och fyllig mörk choklad med djup och intensiv smak. Sötad med extrakt från Steviaplantan och ett högt inehåll av kostfibrer. Innehåller 70% kakao och naturligt kakaosmör. naturligt gott utan tillsatt socker! Försöker dom få chokladen att låta nyttig? Den tog iallafall slut medans jag skrev detta inlägg.

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Är du intresserad av att börja prenumerera på Glossybox? 

Missa inte Glossybox Febaruri! Då byter boxen skepnad och blir en romantisk box som speglar alla hjärtansdag. Alla glossies kommer dessutom få prova på en lash primer.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.