Skönhet & Mode

Glossybox It´s all about love!

Detta inlägg innehåller ett pressutskick samt annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

It´s all about love med Glossybox denna månad! Även då alla hjärtans dag var förra veckan så vill jag visa er denna idag. För lite extra kärlek tycker jag vi kan ge varje dag oavsett om det är alla hjärtans dag eller inte.

Kärlekens månad är här och Glossybox* It´s all about love har trillat ner i brevlådan. En box som går i kärlekens tecken. Designen utgör ett stilrent tema om kärlek och innehållet tycker jag passar bra till lite egen kärlek. För det handlar inte alltid om att visa kärlek till andra, du behöver även ge dig själv kärlek!

From denna månad kommer även boxen att vara något mindre för att passa allas brevlådor. Tar du inte fram och måttar den med tidigare boxar så kommer du absolut inte att märka någon skillnad.

SKINCHEMISTS -  Rose Quartz Youth Defence Lip Plump

SKINCHEMISTS – Rose Quartz Youth Defence Lip Plump  (280SEK/8ml )
Glossybox om produkten: Framhäv dina läppars form, textur och volym med denna vårdande lipplumper. Aktiva ingredienser så som antioxidantrik E-vitamin och hyaluronsyra vårdar och återfuktar läpparna. Pepparmyntsolja ger en fräsch doft för extra kyssvänliga läppar!.
Jag tycker till om produkten: Personligen har jag lite svårt för lippumper även om jag tycker det är jätte kul att testa. Men jag blir alltid så osäker på om känslan skall vara där eller om jag håller på att få en allergisk reaktion. Läpparna är lite svårt att dölja om du skulle reagera. Men jag skall minsann testa och se om jag känner av något.

LARITZY COSMETICS - Dew Pot "Glory"

LARITZY COSMETICS – Dew Pot “Glory”  (180SEK / 3,5g )
Glossybox om produkten:
Kopparskimrande highlighter som ger en daggfrisk lyster åt huden. Applicera en liten mängd för en naturlig glans eller bygg upp för ett starkare skimmer. Den passar alla hudtyper och kan användas överallt där du vill ha lite extra glow!
Jag tycker till om produkten: Vi har tidigare fått produkter från detta märke och jag är osäker på om jag inte redan har denna. Kommer nog inte använda denna som highlighter då det inte är min färg, men som ögonskugga tror jag den kan vara fin.

MASKERAIDE - All Nighter Hydrating Sheet Mask

MASKERAIDE – All Nighter Hydrating Sheet Mask  (59SEK )
Glossybox om produkten: Hitta rätt sheetmask för varje tillfälle med MaskerAide! Denna ljuvligt återfuktande ansiktsmask väcker trött hud till liv. Naturlig pepparmintsolja piggar upp både hud och sinnen. Dess kylande effekt gör underverk för trötta och puffiga ögon.
Jag tycker till om produkten: Älskar ansiktsmasker så denna kommer jag absolut att få användning av. Har inte testat något från märket tidigare så det skall bli kul. Och vem behöver inte piggna på lite nu under årets tråkigaste månader.

DECLÈOR - Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Mask

DECLÈOR – Hydra Floral Ultra-Moisturising & Plumping Mask  (405SEK / 50ml )
Glossybox om produkten: Intensivt återfuktande mask med plumping-effekt som kombinerar eterisk neroliolja med hyaluronsyra. Den unika texturen förvandlas från kräm till olja när den appliceras. Låt verka i 10 minuter eller som nattmask. Använd 1-2 gånger i veckan.
Jag tycker till om produkten: Då boxen innehöll en sheet mask kanske denna var lite onödig. Vet att dom har helt olika syften så jag är inte den som är den. Kommer absolut att prova den är dock lite skeptisk mot plumping effekten.

CLINIQUE - Hight Impact Mascara

CLINIQUE – Hight Impact Mascara (235SEK / 7ml )
Glossybox om produkten: Addera volym och längd till varenda frans! Den rena och djupa färgen förstärker det dramatiska resultatet. Börja vid fransrötterna och sicksacka borsten från fransrötterna ut till topparna, upprepa för en mer intensiv look.
Jag tycker till om produkten: En mascara tackar jag aldrig nej till. Perfekt storlek att slänga ner i kuvertväskan och bättra på under kvällen eller innan AW.

Är det någon av produkterna ni är extra nyfiken på och vill att jag gör en recension på?


Vill du börja prenumerera* på boxen? Nästa box som kommer i Mars har temat Girl Boss och kommer ha den klassiska rosa designen. Alla kommer få testa ett statement läppstift som kommer vara i:et i din look.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.