Skönhet & Mode

Glossybox Flawless Fall

Höstkylan är här och ger oss rosiga kinder. Glossybox ser till att vi får en flawless fall med måndens box.

Med hösten kommer rosiga kinder! Glossybox* vill denna månad hjälpa oss att få till den där perfekta basen och ett par riktigt rosiga kinder utan att behöva springa oss varma. Vi hittar produkter som hjälper oss igenom årets tuffaste månader oavsett om du sitter 2 eller 25 minuter framför spegeln varje morgon. Med en bra grund kommer du mycket längre och framför allt så sitter makeupen bättre genom hela dagen och kanske natten om det är party på G. På något sätt känner jag ett mystema över boxen när jag först öppnade den och såg Glossymag och titt lilla kortet som följer med.

Glossybox Flawless Fall

Boxens design har gått tillbaka till den klassiska rosa nyansen, men endast för denna månad. Redan nästa månad kan vi se en ny specialdesignad box komma hem i våra brevlådor. I boxen kommer vi hitta produkter som hjälper oss både med en bättre hudvård inför kallare dagar och en makeup som lätt går att applicera oavsett om du sitter hemma framför spegeln eller springer till bussen. Det skall vara enkelt, vårdande och uppiggande!

BENEFIT COSMETICS / The POREfessional Face Primer

BENEFIT COSMETICS / The POREfessional Face Primer (380SEK/22ml )
Glossybox om produkten: Minska snabbt synligheten av porer och fina linjer! Den oljefria primern kan appliceras direkt på huden för at ge en matt, silkeslen finish. Applicera den innan makeup för att fixera sminket eller under dagen för att matta ner glansig hud.
Jag tycker till om produkten: Av någon anledning har jag faktiskt aldrig provat denna utan hållit mig till deras bryn produkter. Men det skall bli riktigt kul att testa om denna primer får min makeup att sitta på plats under hösten och vintern.

NIKO PRO / Liquid Jelly Blush "Bali"

NIKO PRO / Liquid Jelly Blush “Bali” (140SEK / 8g )
Glossybox om produkten: 
Blush med en unik geléformula som både återfuktar huden och ger en rosig färg. Nyansen “Bali” har ett gyllene skimmer som ger kinderna en vacker lyster, applicera på kindäpplet. Kan även användas på ögonlock och läppar.
Jag tycker till om produkten: 
Aldrig hört talas om detta märke, vilket jag tycker är jätte roligt. Det är precis det här med hemliga boxar går ut på tycker jag. Nya märken och produkter du aldrig ens hört om tidigare. En blush går alltid hem och jag har faktiskt under den senaste tiden lagt lite extra på kinderna för att känna mig piggare.

MEECH N MIA / Eyeshadow Chubby Stix

MEECH N MIA / Eyeshadow Chubby Stix (150SEK )
Glossybox om produkten: Ögonskugga i smidigt pennformat med en silkeslen textur. Den diskreta nyansen definierar ögonen med en hållbar färg. Den är enkel att applicera snabbt med ett fantastiskt resultat. Ha med den i väskan för en quick-fix på språng!
Jag tycker till om produkten: Även detta är ett helt nytt märke för mig! 

CLEERPLUS

CLEERPLUS / CleerPlus (99SEK / 4ml )
Glossybox om produkten: Genomskinlig gel som ger en diskret behandling av munsår, små sår och insektsbett. Sätt en gelbubbla på omårdet du vill behandla och låt torka till en skyddande film. Filmen skyddar såret, minskar irritation och påskyndar läkningen. 
Jag tycker till om produkten: Har använt denna produkt vid flera tillfällen så det är ingen nyhet för mig. Dock är jag inte besviken på att jag fick den för den går verkligen åt. Fungerar till det mesta.

L300 / Intensive Moisture Face Cream

L300 / Intensive Moisture Face Cream (99SEK / 60ml )
Glossybox om produkten: Återfuktande ansiktskräm som innehåller hudens egna fuktbevarande ämnen: karbamid, salt och mjölksyra. Dessa ämnen är vårdande och skyddande. Berikad med ett vaxkomplex som stärker hudens barriär. 
Jag tycker till om produkten: För några år sedan använde jag endast L300 i min hudvårdsrutin och min hud älskade det. Skall bli riktigt trevligt att testa igen och se om min hud blir lika förälskad igen.

Glossybox Flawless Fall

Så kul med två helt nya märken i boxen! Det var inget som jag vart besviken på utan ser fram emot att använda alla produkter. Vad fick du i din box?


Vill du börja prenumerera* på boxen? Nästa månad (november) tjuvstartar Glossybox julen med Winter Bloom! Boxen är fylld med produkter som får dig att blomma i vinter. Det kommer finnas en ny produkt från The Body Shop och HUDA Beauty gör boxpremiär med ett läppstift. 

Missa inte heller att Glossybox släpper även detta år en julbox i limited edition. All I want… Lanseras imorgon den 25 oktober för 339SEK och som sagt, det är först till kvar som gäller!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.