Glossybox Februari – Dream up!

Glossybox Dream Up

Låt inte det tråkiga vädret ta dina drömmar i från dig! Vi skapar lite vardagslyx med små medel och känner hur våren och värmen kommer snabbare. Dröm oss bort för en stund.

Äntligen tog jag mig upp ur sjuksängen och kunde bege mig ut mot postkontoret. Bättre sent än aldrig måste jag nog säga. Denna månad har jag faktiskt varit lite små nervös inför att öppna boxen. Eftersom jag inte kunnat ta del av min egen box under tiden som alla andra öppnat sina så har jag tjuvtittat på vad ni andra fått. Det har varit otroligt blandade känslor när ni öppnat och det är just det som gjort mig nervös. Vad för känslor kommer jag känna när jag öppnar min box?

Glossybox Dream up

Månadens tema speglar boxens design, drömmar och lycka i vardagen! Designen på boxen har alla glossies världen runt röstat fram på Facebook. Glossybox tyckte en dag i februari var för lite för att fira kärleken och jag kan inte annat än att hålla med. Vi behöver mer vardagslyx under dessa gråa månader. Så nu hoppar vi direkt på innehållet tycker jag och skapar oss lite vardagslyx.

Glossybox Dream Up

ORAL-B 3D White Luxe Perfection Toothpaste (39,90SEK / 75ml)
Text från Glossybox: Få ett strålande leende! Flourtandkrämen 3D White Luxe Perfection har Oral-B:s mest avancerade whiteningteknologi någonsin. Upplösningsbara micro-beads och kiseloxid löser upp missfärgningar och skyddar proaktivt. Det känns lite som att just en sådan här produkt kommer med lite för ofta nu. Visst är det en nyttig och användbar produkt, men nja.

ELIZABETH MOTT Queen of the Fill (175SEK / 4g)
Text från Glossybox: Ge dina bryn en definierad look med ögonbryndsgelen från Elizabeth Mott. Applicera med hjälp av borsten längs med brynen för att fylla i och forma för en naturlig look. Bygg långsamt upp mer färg med flera lager. Jag älskar att fixa med brynen så denna lilla produkt ser jag fram emot att prova. Bra storlek på borste och färgen tror jag kommer passa mig perfekt. Love the name! 

Glossybox Dream Up

BENEFIT They´re Real Tinted Lash Primer (250SEK / 8,5g)
Text från Glossybox: They´re Real Tinted Primer boostar fransarnas volym och kan både användas som primer under din vanliga mascara och separat för en naturlig fjäderlätt look. Formulan är vattenfast och vårdar fransarna med pro-vitamin B5. Här har vi nästa produkt som jag verkligen ser fram emot att testa! Ska bli intressant både som mascara och primer. Tror inte jag äger någon brun mascara i dagsläget så denna kommer få agera vardagsmascara.

TEEEZ COSMETICS Lipstick, Crimson Carat (159SEK / st)
Text från Glossybox: Sätt färg på läpparna med detta läppstift från Teeez Cosmetics! Den intensiva färgen ger perfekt definierade läppar med en trendigt matt look samtidigt som den innovativa formulan håller läpparna mjuka. Kolla in förpackningen nedan, älskar den! Är svag för matta läppstift så denna lockar lite extra och så skall det bli intressant om den verkligen är så longlasting som den påstår. En någon mörkare nyans än vad jag brukar använda till vardags men denna skall jag nog jobba mig fram med.

Glossybox Dream Up

GLAZEL VISAGE Pressed Rouge Mini (89SEK / 3g)
Text från Glossybox: Sätt färg på kinderna! Detta rouge ger dig en naturlig rosig glow samtidigt som hyn får fin lyster med sidenlen känsla. Applicera med cirkulära rörelser på kindbenets högsta punkt för att framhäva ansiktets form.  Är otroligt dålig på att använda rouge men skall ge denna en chans. Liten och smidig förpackning så den kommer vara lätt att få med sig i lilla neccesären. En behaglig nyans som jag tror kan jobba sig bra på mina kinder.

Glossybox Dream Up

Nu har vi gått igenom min box och sett vilka produkter jag fått. Mina känslor när jag öppnade? Ja inte var det en besviken känsla iallafall, måste säga att jag är otroligt nöjd med boxen. Hur ofta får man 4 av 5 roliga produkter samtidigt. Jag kommer absolut använda mig av alla fem produkter och ser nu fram till en helt ny sminkning med dessa produkter.

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Är du intresserad av att börja prenumerera på Glossybox? 

Ingen dröm är för stor!

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.