Glossybox – Desert Dreams, hänger du med?

Glossybox - Desert Dreams

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)


“Let those desert places in our hearts bloom” – Glossybox Desert Dreams har landat i brevlådan och vi tar oss ut i öknen bland kaktusar, ökenstormar och strålande sol. Hur skall du klara dig utan dom rätta produkterna?

Brevbäraren verkar tycka att min gata är så ruskigt tråkig att h*n hoppar över den flera dagar i veckan. Men lyckan när h*n äntligen kommer förbi och det läggs en rosa box i brevlådan. Glossybox Desert Dreams har varit efterlängtad här hemma av någon anledning. Jag vet faktiskt inte varför jag längtat så mycket efter just denna, kanske för att Glossybox brukar lyckas så bra med boxarna som kommer under juni till augusti. Det är något vist med sommarboxar och dess produkter.

Glossybox - Desert Dreams

Det är årets hetaste månad och temat för månaden är öken. Ett tema dom verkligen har tagit fasta på. Boxen har inte bara färgen av öken utan om du känner på den så får du känslan av sand under fingrarna. Så skoj när dom tar allt ett steg längre!

Glossybox - Desert Dreams

MANNA KADAR BEAUTY – Hi-Definition Perfecting Powder (135SEK/2,6g )
Glossybox om produkten: Manna Kadars HD-puder ser ut som en liten bit öken och ger dig en perfekt finish! Använd det för att fixera din makeup samt matta ner glansiga partier. Den transparenta formulan passar alla hudtoner..
Jag tycker till om produkten: Använder inte alls speciellt mycket puder under sommarmånaderna om vi inte räknar med solpuder. Men jag skall se till att prova denna då absolut tror att den kan komma till användning. Gillar att förpackningen är liten så att det är lätt att ta med på resa eller bara i handväskan om du vill bättra på under dygnet.

Glossybox - Desert Dreams

CONTOUR COSMETICS – Matte Liquid Lipstick “Ju Ju” (130SEK/3ml)
Glossybox om produkten: Matt, högpigmenterat flytande läppstift från det nya brittiska märket Contour Cosmetics. Den rosa terrakottanyansen “Ju Ju” för tankarna till ökenlandskapets vackra färgskala. Ett måste i sommarens sminkväska!.
Jag tycker till om produkten: Det är matt och precis där färgen jag försöker använda mig av hela tiden. Så absolut, detta var en full poäng för min del! Väldigt lätt att applicerar och “torkar” fort så att du slipper gå runt med kladdiga läppar innan det blir matt. En riktigt tunn formula som gör att det inte känns kakigt på läpparna efter att den torkat.

Glossybox - Desert Dreams

KARL LAGERFELD – MODELCO – Lipliner “Rosewood” (230SEK/1,5g)
Glossybox om produkten: Framhäv och definiera dina läppar med denna läppenna. Den mjuka vaxpennan skapar enkelt ett perfekt plut genom att ge illusionen av naturligt fylliga läppar. Tillsammans med månadens läppstift får du ett härligt läppkit!
Jag tycker till om produkten: Vid första anblick blev jag besviken på produkten och nyansen. För om du köpte den limited edition boxen med just detta samarbete så fick du med en läppenna. MEN då jag verkligen gillade själva pennan i förra boxen blev jag lite nyfiken att testa och nu älskar jag även färgen. Denna färg smälter väldigt bra ihop med läppstiftet från boxen så även denna produkt fick en fullpoäng av mig.

Glossybox - Desert Dreams

WOMEN`SECRET – Gold Seduction (299SEK/100ml)
Glossybox om produkten: En elegant och glamorös parfym med sensuella noter av bergamot, jasmin och cederträ. Den ger en fräsch känsla och har även delikata toner av citrus och röda bär. Vi gillar särskilt parfymens lyxiga touch av guldglitter!
Jag tycker till om produkten: Ytterligare en produkt jag faktiskt trodde jag skulle bli besviken på. Noterna i denna doft är inte alls dom jag brukar dras till. Men dra mig baklänges vad gott denna doftade! Nu vill jag självklart ha en full size flaska att njuta av. Det är inte ofta jag fastnar för ett litet doftprov som kommer med i tidningar, boxar eller som prover när en shoppat.

Glossybox - Desert Dreams

OGX – Argan Oil of Morocco Shampoo (125SEK / 385ml)
Glossybox om produkten: Ett schampoo med marockansk arganolja som inte bara gör ditt hår vackert och silkeslent: det livar även upp, stärker och återfuktar ditt hår samtidigt som det ger ett skydd mot värmestyling och UV-strålar.
Jag tycker till om produkten: Som jag varit sugen på att testa någon av produkterna från OGX och nu får jag chansen. Då mitt hår är väldigt slitet nu med alla blekningar och sånt så är jag väldigt glad att få möjlighet att prova just denna.

Glossybox - Desert Dreams

Måste säga att jag är otroligt nöjd med denna box! Det är inte någon produkt som åker vidare till någon annan eller i papperskorgen. Jag ser fram emot att använda upp alla och det är väl inte ofta det händer. Nu ser jag fram emot juli boxen. Behöver jag säga att boxen fick full pott både till design och innehåll?


Vill du börja prenumerera* på boxen? Nästa månads box (juli) fortsätter lite på samma tema, den tar oss med till fjärran länder där solen är het och vågarna svalkar oss. I boxen kommer vi hitta produkter som gör att vi kan simma lugnt. Det kommer bla finnas med en remover och en saltvattenspray. Tema är havet om ni inte räknat ut det redan. Från öken till hav, alltså är det bara jag som vill sätta mig på ett flyg till medelhavet nu! Designen på boxen kommer självklart följa temat, tror dock dom kommer ha det svårt att slå denna månads box.

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.