Skönhet & Mode

Glossybox – December The Positivity Box

Glossybox - The Positivity Box

Du skrattar så fint, Du är bättre än choklad, Puss på dig och I like your face. Det är bara några av månadens positiva ord från Glossybox.

Årets sista Glossybox har landat i mina händer och den värmer lite extra. Jag har även turen att få dubbelt upp då även The Man box kommer denna månad. Så denna månad blir det faktiskt en helt del Glossybox. Men nu skall vi helt och hållet rikta vår uppmärksamhet till årets sista rosa box. Som ni kanske märker så är den tidigare än vanligt, vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att vi snart firar jul och nyår.

Glossybox - The Positivity Box

Jag har tidigare skrivit om Glossybox samarbete med Marie Serneholt. Boxen och kampanjen, som syftar till att sprida positivitet och uppmana till uppskattning för sig själv och andra, frontas av inspirerande Marie Serneholt som fullkomligt osar positivitet och glossyness.

Glossybox - The Positivity Box

Man blir verkligen glad när man tittar på månadens box. Marie Serneholt är rätt person tycker jag att peppa oss med kärleksfulla ord. Missa inte att titta på insidan av locket!

Glossybox - The Positivity Box

MARIA NILA Cream Heat Spray (229SEK / 150ml)
Här har vi ett märke jag verkligen gillar sedan en längre tid. Dock använder jag inte några värmeprodukter och vet inte riktigt om jag kommer få användning av just denna. Men man skall aldrig säga aldrig, jag har fler stylingverktyg som kanske behöver göra lite underverk på mitt hår. Cream Heat Spray luktar som deras andra produkter helt underbart.

Glossybox - The Positivity Box

BENEFIT COSMETICS Benetint (315SEK / 12,5ml)
Denna lilla flaska hintade Glossybox om redan innan boxen skickades ut. Denna kan bygga upp den magiska nyansen på läppar och kinder. På något sätt känns flaskan lite små läskig men jag gillar syftet med den och självklart resultatet. Du behöver inte oroa dig över att färgen försvinner från läpparna så fort du öppnar munnen.

Glossybox - The Positivity Box

GLOSSYBOX Ögonskugga “Glossy Mauve” (99 SEK / 3g)
Roligt med en produkt från deras egna märke, det var ett tag sedan en sådan dök upp om jag inte har helt fel. Älskar verkligen denna nyans på skugga. Tror denna kommer bli en favorit under 2016. Denna färg togs fram genom en omröstning på Facebook genom oss glossies.

Glossybox - The Positivity Box

GLAM OF SWEDEN Nail Art Strips (29 SEK / st)
Ska jag vara ärlig så äger jag faktiskt inga strips till naglarna. Katastrof måste jag säga. Så även om jag inte är så jätte exalterad över detta märke så blev jag glad över lite nail art. Kan nog bli riktigt snygga naglar till nyår. Självklart kommer ni få se dom här eller på Instagram.

Glossybox - The Positivity Box

GUM Soft-Picks Advanced (49 SEK / 30 st)
En nödvändig med lite tråkig produkt. Dessa känns dock bättre än vanliga tandpetare. Tror inte jag kommer få behålla dessa själv, sambon kommer troligen norpa åt sig några också.

Glossybox - The Positivity Box

Nu ser vi fram emot ett nytt år med Glossybox och hoppas på lika fantastiska boxar varje månad.

Glossybox - The Positivity Box

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Är du intresserad av att börja prenumerera på Glossybox? 

Keep the calm, but enjoy the excitement – snart är det jul!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply MartinaOlsson 22 december 2015 at 17:54

    Vinn en helt valfri bikini från To Die For Swimwear! 🙂
    http://martinaolsson.myshowroom.se/56776/vinn-en-valfri-bikini-fran-to-die-for-swimwear/

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.