Skönhet & Mode

Glossybox by Carolina Gynning

hero-june_2_

Färgstark, fri och lycklig. Hur underbart låter inte det. Månadens box är designad av den mångsidiga Carolina Gynning. Vi får ta del av hennes konstverk som kan bli ett samlar exemplar. Det är en otroligt färggran box som har kommit till våra hem. Även bandet är ett samlar exemplar då dom tryckt ett citat från Carolina på det.

Boxen skall ge oss en känsla av Ibiza, lyx och skönhet. Så vad innehåller månadens box.

SEBASTIAN PROFESSINAL – Re-Shaper
Då jag har väldigt svårt för att styla håret till vardags så blir det sällan som jag använder hårspray. Kanske skulle jag ta sommaren till att lära mig och testa lite nya enkla frisyrer. Så jag tror faktiskt att denna produkt kan komma till användning iallafall. Har man upp till 18 timmar på sig att forma om frisyren så skall jag nog se till att kunna hitta på några snygga och enkla varianter som funkar även i höst och vinter.  (290kr/ 400ml).

VITA LIBERATA – Self Tanning Night Moisture Mask
Jag har tidigare använt mig av Vita Liberata mousse. Och då jag är ett stort fan av brun utan sol produkter så ser jag fram emot att testa denna produkt. Tror faktiskt detta är månadens höjdpunkt bland produkterna. Masken skall appliceras och verka under natten, vilken kan ge en vis tveksamhet men skulle något skita sig så kan man fixa till det med foundation. Masken skall inte avge några fläckar på sängkläderna.   (379 kr/65ml).

LULU DK– Wonderland Jewelry Tattoos
Har någon lyckats undgå smyckestattueringar som går att köpa nästan överallt i dagsläget? Dessa från Lulu DK är den lite lyxigare och dyrare variant och dom mönster som följde med i boxen har Carolina Gynning valt ut speciellt till oss. Jag har tidigare testat både lyx och budget varianter och hittills har budget vunnit. Så nu skall det bli intressant att se om dessa lyx tattueringar kan ta över ledningen. (349 kr / paket (A5)).

ELIZABETH MOOT – Tints & Sass
En Cheek & Lip tint med doft av körsbär är troligen den minst användbara produkt i månadens box. Tror jag har några liggandes redan. Men jag skall testa denna och vem vet, den kanske överraskar mig. (219 kr / 10g).

MEDUSA`S MAKE-UP – Eyeshadow, Maneater
Ögonskuggor kan ingen ha för många utav. “Man eater” kommer garanterat få pryda mina ögon någon gång nu under sommaren. Märket är för mig helt nytt så det skall bli intressant att se vad denna mineralskugga kan erbjuda. (90 kr/st).

Så ett slutbetyg på dessa produkter. Åter igen, boxen är grymt snygg och kommer garanteratfå pryda mitt hem som en inredningsdetalj. Innehållet gav dock ingen wow känsla men jag vart inte missnöjd. Hade gärna velat testa Yves Rocher nagellack som andra fick i sina boxar.

Vad innehöll er box?

//Annica

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Juliboxen kommer att ta oss från Ibiza till Frankrike. Travel edition håller oss kvar i temat semester. Spännande! 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.