Glossybox Be Bold - Oktoberboxen
Skönhet & Mode

Glossybox Be Bold – Oktoberboxen

affiliatelänkar

Oktober försvann fortare än jag trodde och nu står vi här i november. Men innan jag kan släppa oktober helt så måste jag visa er den urläckra Glossybox Be Bold – Oktoberboxen. Jag är helt kär i boxdesignen!

Jag hade tänkt avsluta oktober med en helt fantastisk box men ibland blir det inte riktigt som man tänkt. Efter min hemkomst från Edinburgh har schemat rullat på i 110 och jag har inte riktigt h hunnit sitta framför datorn. När jag väl fick en liten stund över så kunde jag bara inte hitta kamerasladden till datorn. Efter en hel del letande och tänkande kom jag på att sladden låg kvar i resväskan från resan. Det var då dags att börja packa upp insåg jag. Så nu är vi inne i november redan men jag vill absolut inte hoppa över oktoberboxen.

Glossybox Be Bold - Oktoberboxen

Det är nämligen inte vilken box som helst utan Glossybox Be Bold* med en urläcker design! Det är nog det minsta jag kan säga om designen. Jag äger faktiskt ett original på väggen här hemma. Ja eller inte original utan en poster av originalbilden som boxen är inspirerad av. Designern som gjort oktoberboxen är nämligen Anna Andersson aka Little Kajsa. Här kan ni se vad jag skrivit om hennes posters som jag äger just nu, fler kommer det bli. Glossybox Lips som designen heter finns självklart att köpa som poster, funderar faktiskt på att köpa mig en och hänga upp på mitt kontor. Anna vann designtävlingen som Glossybox anordnade för några månader sedan. När jag såg designen tidigare så blev jag först lite sur och trodde då att någon snott hennes design och tagit åt sig äran för den. Men när jag sedan fick höra att det var Anna själv som gjort den blev jag genast glad och lättad.

Glossybox Be Bold - Oktoberboxen

Månadens box Be Bold är skapad för att ge en push till att våga testa något nytt. Glossymag är fylld med läckra tips på hur du kan måla läpparna nu i höst och vinter för att göra ett statement. Men jag tycker vi går vidare till boxen innehåll och ser vad den kan bjuda på.

Glossybox Be Bold - Oktoberboxen

UNANI – Illuminating Milk Cleanser (159SEK / 200ml)
Text från Glossybox: En mild rengöringsmjölk baserad på näringsrika och naturliga oljor som renar och skyddar huden. Tar bort smink och lämnar en mjuk, återfuktad hud. Massera in i ansiktet, morgon och kväll och skölj sedan med vatten. Har provat Unani tidigare och gillar verkligen hur snäll den är mot min hy. Kommer bli intressant och se hur denna fungerar med att ta bort min makeup.

Glossybox Be Bold - Oktoberboxen

TRIFLE COSMETICS – Lip Parfait Buttery Lip Cream “Nude Rose” (165SEK / 3,5g)
Text från Glossybox: Ett cruelty free, veganskt läppstift förpackad i en söt och miljövänlig hylsa. Det vårdande läppstiftet är berikat med kakaosmör som håller läpparna återfuktade och snygga hela dagen. Är inte hylsan bara för söt! Älskar doften och nyansen på läppstiftet, ett perfekt vardagsstift. Tyvärr hade min fått en smärre smäll på toppen. Känns lite annorlunda att hålla i hylsan då den inte är i metall eller plast som det oftast brukar vara på läppstift.

Glossybox Be Bold - Oktoberboxen

CETAPHIL – Facial Moisturizer (99SEK / 50g)
Text från Glossybox: Hollywood och glossies favorit! Denna gång får du prova Cetaphil facial moisturizer. Krämen är en intensivt mjukgörande och fuktgivande ansiktskräm för torr eller känslig hud. Täpper ej igen porerna och låter huden andas. Love this! Denna produkt åker direkt ner i handväskan den där kommer vara med mig överallt och troligen få göra lite underverk. Har redan en travelsize av body lotion i handväskan. 

Glossybox Be Bold - Oktoberboxen

MERCI HANDY – Hand Cleansing Gel (29SEK / 30ml)
Text från Glossybox: En charmig handgel som håller förkylningen borta. Gelen innehåller små mjukgörande pärlor som hjälper till att hålla händerna mjuka under och efter användning. Detta är en bra produkt att alltid ha i handväskan! Den andra produkten som åker ner i handväskan. Gillar förpackningen och doften. Den doftar inte allt för mycket alkohol och inte heller något slibbigt sött som man inte klarar av att känna lukten av hela tiden.

Glossybox Be Bold - Oktoberboxen

GUINOT – Peeling Gommage Eclat Parfait & Masque Vital Anti-Rides (450SEK / 50ml + 570SEK / 50ml)
Text från Glossybox: Du får prova två produkter tillsammans för bästa resultat. Börja med att massera peelingen som effektivt tar bort orenheter. Tvätta av med vatten. Applicera sedan masken som jämnar ut rynkor och lämnar en fin lyster i hyn. Ett för mig nytt märke som jag verkligen ser fram emot att prova. Gillar att dom tänkte ett steg längre och gav oss två produkter för att kunna följa en hel rutin och få en bättre hy.

Glossybox Be Bold - Oktoberboxen

BONUS – AXE Oud Wood & Dark Vanilla Doft prov
Även mannen i huset fick en liten present i månadens Glossybox. Han fick en i tidigare Manbox och jag tror faktiskt han har testat den. Luktar otroligt gott så jag hoppas att även han gillar den.

Innehållet var tyvärr inte lika starkt som boxens design. Jag hade hoppats som många andra på lite färgglada nyanser på makeup eller liknade. Produkter som får en att våga sticka ut och göra ett statement. Men jag är absolut inte missnöjd med några av produkterna. Kommer behålla alla och ser fram emot att testa dom. Två av produkterna har som sagt redan åkt ner i handväskan.

Glossybox Be Bold - Oktoberboxen

Nästa månad kommer en festligare tid på året. Med en stjärnsprakande design tar Glossybox ett steg närmare jul och nyår! Med i boxen kommer något ifrån The Body Shop Limited Edtion jullansering, en julig doftexplosion. Vill du börja prenumerera på boxen kan du titta in här*!

BE BOLD – Dare to make a statement this autumn!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Anna - Little Kajsa 8 november 2016 at 18:03

    Tack för fina ord om min design! 🙂

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.