Glossybox Beauty Crush

Glossybox - Beauty Crush

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Kärlekens månad börjar lida mot sitt slut, men innan vi tar farväl av rosa nyanser och alla hjärtan så tar vi en titt på Glossybox Beauty Crush!

Det är kärlekens månad och Glossybox* vill hylla den kärlek som aldrig falnar – den till oss själva och till skönheten. Glossybox Beauty Crush tar oss med i kärlekens tecken inifrån och ut.  Med produkter som skall få oss att älska oss själva på insidan så som utsidan.

Glossybox Beauty Crush

Månadens box fick en otroligt vacker design av rosa pioner, alltså finns det några vackra blommor än så! Pioner och gerbera är mina favoritblommor och när jag såg denna box fick jag en sådan otrolig längtan efter en stooor bukett pioner. Jag vet att jag slängt och givit bort över 80 beautyboxar i förra månaden, men denna blir att spara. Jag gillar den verkligen!

Glossybox Beauty Crush

SLEEK MAKEUP – i-Divine Eyeshadow Palette (100SEK )
Glossybox om produkten: Förälska dig i denna härliga palett med tolv super-pigmenterade, mineralbaserade skuggor med lång hållbarhet. Upptäck en blandning av matta och skimriga skuggor, perfekt för att ta din look från dag till kväll!
Jag tycker till om produkten: Jag gillar storleken på denna palett, så där lagom stor att få ner i necessären när du är på resande fot. Otroligt bra pigment och härliga glittriga färger. Kommer absolut att användas i framtiden när jag vill känna mig lite färgglad.

Glossybox Beauty Crush

STEVE LAURANT – Lip Tint “Nude Pop” (185SEK / 3,5g)
Glossybox om produkten: Steve Laurant Lip Tint håller dina läppar återfuktade och mjuka hela dagen samtidigt som du får en vacker färg. Den är extra hållbar och kommer efter regelbunden användning att göra dina läppar mindre torra och fnasiga.
Jag tycker till om produkten: Ett relativt nytt märke för mig, tror det är andra eller tredje produkten jag testar. Dock är det första produkten till läpparna. Jätte fin burk i glas och ursnyggt lock i rosé. Färgen ser så där lagom “nude” ut men väl på läpparna tycker jag den är lite för klen. Har alltid varit emot produkter till läpparna som kommer i burk. Vill att det skall vara enkelt att applicera produkten och när jag inte är hemma så blir det bara krångligt att ta fram pensel för att gräva fram innehållet. Använder aldrig fingrarna när jag tar ur innehåll från burkar oavsett produkt.

Glossybox Beauty Crush

BEAUTY FOR REAL – I-Line 24-7 Eyeliner “Platinum Blonde”  (120SEK)
Glossybox om produkten: Vattenfast gelbaserad eyeliner som levererar en intensiv färg upp till 24 timmar. Den lättapplicerade formulan fungerar lika bra för att ge en jämn, felfri linje som en utsuddad, mjukare look. Vrid för att få fram mer produkt.
Jag tycker till om produkten: Glider på som smör och sitter verkligen på plats! Nu skall jag bara komma på något tillfälle då jag får användning av den.

Glossybox Beauty Crush

SEBASTIAN PROFESSINAL – Dark Oil (345SEK / 95ml)
Glossybox om produkten: Hårolja som vårdar håret inifrån och ger håret en mjuk känsla upp till 48 timmar, samtidigt ger den håret fyllighet och struktur samt motverkar friss. Härlig doft av sandelträ, cederträ och arganolja.
Jag tycker till om produkten: Jag behöver verkligen olja till mitt hår nu efter jag gjorde en dunderblekning i flera omgångar. Hade dock gärna sett att förpackningen varit lite större. Älskar verkligen doften och hur den sjunker in i håret utan att kladda. När jag väl får pengar över så kommer denna att införskaffas.

Glossybox Beauty Crush

ACO – Body Cream Rich & Soft (99SEK / 200ml)
Glossybox om produkten: Härligt rik creme som återfuktar och vårdar torr hud. Dess rika blandning av fetter och sheasmör återställer och skyddar torr hud. Den är lättapplicerad, går snabbt in i huden och ger en silkeslen känsla.
Jag tycker till om produkten: Här har vi en produkt som hittade rätt. Gillar ACO sedan länge och väldigt ofta vill jag smörja in kroppen med något som inte doften tar över på. Denna kan jag nog tom med få sambon att använda, men jag kommer gömma den. Älskar att den kom i fullsize.

Glossybox Beauty Crush

Även om boxens produkter kanske inte fick mig att tänka på temat kärlek så gillar jag alla. Själva boxen fick stå för temat helt enkelt. Det var inga produkter som jag var missnöjd med denna månad utan ser fram emot att testa alla. Är det någon av produkterna ni vill att jag testar först?


Vill du börja prenumerera* på boxen? Nästa månads box har jag faktiskt redan visat här under januari. För er som kommer i håg det så var det en unicorn box med härliga pasteller och metallic text. The Unicorn box kommer innehålla produkter som gör din beautyrutin lite mer lekfull, fantasifull och näst in till magisk. I boxen kommer alla hitta en pensel, Unicorn brush från Inuwet. 

You Might Also Like

2 Comments

  1. My secret passions

    Fick samma förutom ACO, fick en provburk från barnängen istället. Undrar hur de bestämmer vem som får vad, Gillar både box och innehåll den här månaden men hade ju gärna fått den från ACO än den jag fick.

    1. Annica

      Ja jag har inte riktigt förstått hur dom bedömer vem som skall få vad i deras boxar. Ibland kan det kännas som att produkter som inte kom med i ens box men andra fick skulle ha passat mig mycket bättre. Är väldigt nöjd över ACO så den kommer användas flitigt nu när kroppen har gått på sparlåga när det gäller fukt.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.