Glossybox – Beauty and the City

Glossybox - Beauty and the City

Det är helt otroligt men på fredag är det september redan! Sommarens lata dagar är över och vi går sakta emot kallare tider och varmare kläder. Glossybox – Beauty and the City försöker hålla sommaren och glädjen kvar lite längre.

Har du kommit tillbaka från solen men vill ändå inte släppa taget riktigt ordentligt? Glossybox – Beauty and the City skall hjälpa till att hålla sommaren vid lite ett lite tag till. Eller är det kanske en förberedelse för hösten. Vilket fall som helst så består boxen av produkter som skall pigga upp ditt yttre men samtidigt jobba lite på det undre lagret.

Glossybox - Beauty and the City

Månadens box fick följa med mig på äventyr till Västerås och där kunde jag i lugn och ro gå igenom alla produkter. Några testades på direkten medans några fick åka hem orörda för att upptäckas lite längre fram. Boxen är denna månad rosa och har tagit tillbaka sitt originalutseende.

Glossybox - Beauty and the City

PICK AND PINCH – Pink Metallic Slant Tweezer (250SEK)
Glossybox om produkten: Gör brynen höstfina med den här eleganta pincetten i roséguld. Med sina vassa kanter och sin smala spets greppar den även de minsta och finaste håren så att du enkelt kan forma brynen!
Jag tycker till om produkten: En pincett kommer alltid till användning och jag måste faktiskt erkänna att jag är i behov av en bra sådan just nu. Så jag kommer absolut utvärdera denna och se om den kan trolla med mina bångstyriga bryn. Har dock för mig att det inte var allt för länge sedan vi fick en pincett, undrar vart jag förlagt den?

Glossybox - Beauty and the City

THE BEAUTY CROP – GRLPWR Liquid Lipstick “Peach Please”  (135SEK / 4ml)
Glossybox om produkten: Flytande och krämigt läppstift i en korallrosa nyans som ger ett matt resultat som håller! Lätt att applicera och torkar inte ut tack vare sheasmör och vitamin E. Passar lika bra på höstens möten som på dejten!
Jag tycker till om produkten:
Tyvärr inget läppstift jag kommer att använda. Färgen var inte alls något som klädde mig. Doften är dock underbar. Både färg och doft påminner om sommaren så jag kanske tar fram och luktar lite på den när en höstdepp är på intåg.

Glossybox - Beauty and the City

OROFLUIDO – Amazonia Repairing Balm (189SEK / 100ml)
Glossybox om produkten: En leave-in-conditioner som vårdar, reparerar och återuppbygger skadat hår. Den är lätt i konsistensen och innehåller näringsrika ingredienser som omega 3 och 6, keratin, murmursmör och antioxidanter från acaibär.
Jag tycker till om produkten:
Intressant produkt. Har testat något tidigare från Orofluido men kommer inte ihåg vad. Just nu behöver mitt hår all extra kärlek den kan få med tanke på all blekning.

Glossybox - Beauty and the City

MANNA KADAR – GLO Illuminator (235SEK / 20ml)
Glossybox om produkten: Flytande highlighter med en svag ton och ett lätt skimmer som ger en fräsch lyster. Perfekt komplement till din vardagslock! Blanda in den med din foundation eller applicera den på kindbenen, pannan och näsan.
Jag tycker till om produkten: 
Är det någon som inte använder sig av lite extra glow idag? Jag gillade verkligen den här i en mindre mängd. Tar du för mycket ser du ut som en discokula. Behaglig doft och väldigt lättarbetad.

Glossybox - Beauty and the City

BEAUTANIQ BEAUTY – Radiant Glow Sheet Mask (52SEK / 25g)
Glossybox om produkten: Ta en paus från vardagen med denna näringsrika sheet mask! Med naturliga och aktiva ingredienser från citron, kiwi, tomat och jordgubb ger den en fin lyster, jämnar ut och ger energi till trött hud.
Jag tycker till om produkten:
Boxen favorit enligt mig! Älskar masker och denna kommer jag använda så snart jag tappar upp ett bad. Cruelty-free, vegan, inga parabener, mineraler eller syntetisk parfym eller alkohol.

Glossybox - Beauty and the City

Måste tyvärr säga att månadens box inte var av wow effekten. Inga värdelösa produkter men ändå inte något som jag hoppade i taket för. Säger som jag brukar, håller tummarna för nästa månad helt enkelt.

Vad tyckte du om Augusti boxen?

Vill du börja prenumerera* på boxen? Nu i september kommer boxen “The Autumn Effect” som är ett designsamarbete med Malinda Damgaard. Så läckert!. I boxen kommer du hitta en bla en multiprodukt från Dr Paw Paw och en höstig ögonskugga.

Du har väl inte missat Glossybox by Maria Nila* , skynda dig innan den tar slut! Den innehåller sex av glossykontorets favoritprodukter från Maria Nila till ett värde på över 1000 kr! En av produkterna är en Colour Refresh-inpackning som du själv får välja nyans på.

You Might Also Like

One Comment

  1. emiliawesterstrom

    Jag prenumererar inte själv på glossybox men har sett den där masken florera i diverse bloggar och alltså jag älskar designen!! Jag har typ ramat in förpackningen när masken var använd, haha! Så fin!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.