20 maj, 2022

Glossybox – Beauty Circus

Glossybox - Beauty Circus

Detta inlägg innehåller ett pressutskick och även annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

The Beauty Circus is coming to town! Med karuseller, färger och guldiga detaljer tar vi denna månad ut svängarna lite.

Japp, cirkusen är i stan denna månad! Det är dags att ta ut svängarna, förnya eller förstärka din egen stil. Denna månad är det du som skall bli stjärnan i föreställningen enligt Glossybox*. Beauty Circus tar oss med i en tema designad box och har låtit den klassiska rosa designen få vila denna månad. Visst är den fin! Jag som inte gillar guld överhuvudtaget tycker denna box är riktigt fin med sina detaljer i guld. Kanske börjar jag bli mogen och inser att saker och ting faktiskt kan vara vackert. *skrattar*

Glossybox - Beauty Circus

Glossybox´s budskap denna månad är att våga vara den du är. Ett bra budskap enligt mig. Dock hade jag velat se lite andra produkter som får en att verkligen våga ta ut svängarna lite extra. Månadens produkter är inget som är ut över det vanliga för mig personligen. Men det kanske bara är jag. Men jag vet att det är många av alla prenumemranter som inte har samma förutsättningar som jag har och älskar när dessa produkter kommer. Så absolut inget dåligt med dom. 

Glossybox - Beauty Circus

TRIFLE COSMETICS – Praline Palette (195SEK )
Glossybox om produkten: Sätt dina ögon i fokus! Den här underbara ögonskuggspaletten gör det enkelt att skapa definierade ögon för alla tillfällen. Paletten innehåller sex olika nyanser, från djup aubergine till mer neutral khaki och bronze. 
Jag tycker till om produkten: Trevligt, sådana här produkter gillar jag. Gillar storleken och tror minsann att denna kanske får följa med på nästa resa om pigmentet är bra. Färgerna är riktigt höstliga tycker jag och tror minsann jag kan få ihop en och annan sminkning med dessa på ögonen. 

Glossybox - Beauty Circus

STEVE LAURANT – Lip Gloss “Red Dress” (195SEK)
Glossybox om produkten: 
Ge dina läppar en perfekt lyxig finish med läppglanset i den hallonröda nyansen “Red Dress”. Den lätta formulan är högpigmenterad och sitter på plats länge samtidigt som läpparna återfuktas utan kladd. En omedelbar humörhöjare!
Jag tycker till om produkten: Ett rött läppglans är oftast inget jag brukar titta efter då jag inte är så väldigt förtjust i just glans. Men självklart kommer jag prova och se hur det passar mig, väntar till höststormarna lagt sig lite bara. Dock funderar jag lite på stavningen på själva läppglanset, det står nämligen Steve Lavrant och inte Steve Laurant.

Glossybox - Beauty Circus

DOUCCE – Maxlash Volumizer Mascara (195SEK/11,5ml )
Glossybox om produkten: Mascara för maxad volym och längd. XL-borsten omfamnar varje frans och fördelar mascaran jämnt för extra volym. Den sammetslena kolsvarta formulan framhäver ögonfransarna utan att kladda, klumpa eller flagna.
Jag tycker till om produkten: Jag säger aldrig nej till att få prova en ny mascara. Märket är helt nytt för mig så det skall bli intressant. Brukar dock ha svårt för så stora borstar, men jag skall nog lära mig att hantera den. Är den bra så kommer den åka ner i min lilla necessär som följer mig dom dagar jag inte orkar eller hinner sminka mig innan jag går hemifrån.

Glossybox - Beauty Circus

MADLADY – Halsband (129SEK)
Glossybox om produkten: Känns världen för liten? Ta med en bit av stjärnhimlen runt halsen och låt höstens look fulländas av detta trendiga halsband från MADLADY. Det guldfärgade smycket med stjärnor och halvmånad blir pricken över i:et till varje outfit.
Jag tycker till om produkten: Detta är nog den produkt jag är minst road av. Ett smycke kan vara väldigt trevligt att få i en box, men inte guldfärgat. Har aldrig burit guldfärgade smycken eller accessoarer överhuvudtaget. Vet någon som kommer älska att få bära detta halsband så det kommer absolut komma till användning även om det inte är av mig.

Glossybox - Beauty Circus

EUCERIN – Aquaphor Soothing Skin balm (89SEK/40g )
Glossybox om produkten: Denna gelsalva är en smart multiprodukt som kliniskt bevisat skyndar på hudens förnyelse och hjälper till i reparationsprocessen av torr, sprucken och irriterad hud. Den är skonsam och kan även användas på spädbarn från 3 månader.
Jag tycker till om produkten: Äger redan två av denna produkt, men det gör mig inget. Nu kan sambon äntligen få sig en egen och jag behöver inte snåla längre. Denna är hur bra som helst och funkar till det mesta. Lite som en Elizabeth Arden 8h cream.

Jag vet inte om det är att jag jämför denna box med Look Good Feel Good boxen som kom nästan samtidigt. Dumt kanske, då den var ett samarbete och inte alls skall likna en vanlig månadsbox. Men jag är inte den som är den och blir otroligt glad nästan varje månad boxen kommer. Det är ju faktiskt som att fira födelsedag en gång i månad, för hur ofta brukar du få presenter annars?

Glossybox - Beauty Circus

Men hur söt är inte boxen på Trifle Cosmetics Praline Palette? Dock tycker jag inte att den återspeglar färgerna på själva skuggorna, eller det är väl tvärtom skuggorna passar inte ihop med förpackningen om ni förstår vad jag menar.

Var det någon av er som lyckades knipa åt er en av årets julkalendrar när dom släpptes?


Vill du börja prenumerera* på boxen? Nästa månad (oktober) kommer “Flawless Fall”, boxen som kommer ge oss nya produkter till badrummet. En av produkterna som kommer med i boxen är BioRepublics sheet mask. Och för dig som inte testat Benefit´s produkter ännu kan glädja dig åt att få testa The POREfessinal nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.