Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /customers/5/e/9/daretobeyou.se/httpd.www/wp-content/plugins/wordpress-seo/src/generators/schema/article.php on line 52
Skönhet & Mode

Glossybox – Årskrönika del 3 (Sammanställning)

Årskrönika1

Nu är det dags för sista delen av vår årskrönika för Glossybox 2014. I denna del tänkte vi presentera lite av våra favoriter vs det vi tyckte var sämst.

Vi har utsett några favoriter och även några produkter vi vart mindre nöjda med. Men överlag tycker jag personligen att det är väldigt trevligt att få denna lilla rosa box hem i brevlådan varje månad. Jag kommer garanterat fortsätta under 2015 och hoppas på massa roliga produkter.

Favoritboxen: Måste nog vara Lovisa Burfitt som kom i Juni, den pryder väggen hemma vid sminkhörnan!

Bästa produkten: Makaish – kajalen (som även blev månadens produkt i Oktober) även Sumita Beauty – Eye shadow pencil som kom i november är en stor favorit.

Sämsta produkten: Nougat London – Sparkling Body shimmer som kom i Februari och sedan Karmameju – Charcoal konjac sponge som kom både Januari och Februari.

Under 2014 har Glossybox kört ett samarbete med Make up Store. Under fem månader har det varit en full size produkt från MuS i allas box.  Något jag tror varit väldigt uppskattat från olika håll och andra inte. Min personliga uppfattning är att dessa produkter som kommit i boxarna har varit utgående. Jag har verken hittat dom på hemsidan eller i butik. Är detta ett sätt för dom att tömma deras lager innan dom nya förpackningarna kommer ut i butik?

Håller vi tummarna kanske för ett nytt samarbete under 2015 med ett nytt företag kanske?

Så nu när vi har berättat om både hitt o diss kanske ni kan dela med er om vad ni tyckte om året med Glossybox…

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.