A Glamourous, Glossy Christmas

A Glamourous, Glossy Christmas

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Jul, jul, strålande jul! A Glamorous, Glossy Christmas. Ja mycket mer behöver jag egentligen säga, men nu längtar jag lite till jul och massa snö.

Spoiler alert! Om det är så att du fått denna box och inte tänker öppna innan jul så bör du inte rulla ner allt för långt på detta inlägg, visar hela innehållet här nämligen!

Vi har äntligen kommit till den där tiden på året då Glossybox kommer ut med en limited edition box inför julen, A Glamorous, Glossy Christmas. Förra året kom boxen (Glossybox Christmas Delights) i mitten / slutet på december men i år kan vi njuta av den redan i november. Boxen är inspirerad från när vintern är som härligast, när snön faller utanför (och ligger kvar) medan man värmer sig inomhus med en kopp rykande te. Egentligen ville jag hålla på boxen till i mitten på december, men vid den tiden antar jag att dom flesta redan läst om boxen på massa andra bloggar.

A Glamourous, Glossy Christmas
A Glamourous, Glossy Christmas

Utsidan av boxen pryds av kalla och vackra frostblommor och är utformad med en utdragbar låda. Jag måste säga att denna box har den snyggaste designen genom Glossybox alla år. Hoppas innerligt att vi får se denna sorts box även i framtiden. Det skulle bli så mycket enklare och roligare att hitta nya användningsområden till den.

A Glamourous, Glossy Christmas

MDMflow – Greater than Mascara (215SEK / 6ml)
Jag tycker till om produkten: Denna skall vara bättre än en mascara. Ja det skall bli intressant att se vad den gör. Tror faktiskt att jag har en sådan redan så jag skall leta lite bland mina gömmor och se vad jag hittar. Men om den är bra (behöver inte vara bättre) så är det alltid bra med en extra svart mascara.

A Glamourous, Glossy Christmas

3INA Makeup – The Longwear Lipstick (95SEK / 7ml)
Jag tycker till om produkten:
Nu ska jag försöka att inte svära, men detta flytande läppstift är sjukt snyggt! tråkigt nog har den inget snyggt namn utan heter endast 511. Som sagt en otroligt läcker metallic färg som kommer sitta snyggt på läpparna i vinter!

A Glamourous, Glossy Christmas

-417 – Catharsis Rejuvenation Hair Mud  (280SEK / 200ml)
Jag tycker till om produkten:
Här har vi ett märke som det var evigheter sedan jag använde mig av. Denna hårmask skall jag se till att testa rätt omgående. Masken skall vara bra för torrt och färgat hår. Doften är väldigt mild, parabenfri- och mineraloljefri.

A Glamourous, Glossy Christmas

Airbase – Blush Palette (190SEK / 10g)
Jag tycker till om produkten: Har aldrig hört talas om Airbase tidigare, tror jag. Skall bli intressant vad denna palett kan göra för min makeuprutin. Förpackningen känns lite billig, men jag tror det har med att den är vit. Vet inte varför men jag har lite svårt för vita plastförpackningar när det kommer till skönhet. Paletten innehåller tre rouger och en guldig highlighter.

A Glamourous, Glossy Christmas

You & Oil – Acai Fig Marula Antioxidants Complex (355SEK / 30ml)
Jag tycker till om produkten: 
Ytterligare ett varumärke jag inte känner till sedan tidigare. Vid första anblick trodde jag detta var en hårolja men blev superglad när jag insåg att den faktiskt var till ansiktet. Ansiktsoljan innehåller “superstarka” ingredienserna acai, fikon och marula. Med andra ord fylld med antioxidanter, näringsämnen och väsentliga fettsyror.

A Glamourous, Glossy Christmas

inuwet – Glitter Powder Brush (230SEK)
Jag tycker till om produkten: Boxens sista produkt och även detta varumärke känner jag inte till sedan tidigare. En glittrig borste som skall vara perfekt för skimmer men fungerar även bra till bronzer, puder eller rouge
.

Jag är otroligt nöjd med denna box efter ha tittat igenom alla produkter. När jag först öppnade den utan att titta på vad själva produkterna var så kände jag ett litet missnöje, men det tar jag tillbaka flera gånger om. Med flera varumärken som jag aldrig tidigare hört något om och riktigt trevliga produkter dessutom är jag otroligt nöjd. Ser fram emot att testa allt så snart som möjligt.


Vill du börja prenumerera* på boxen? Du har även fortfarande möjlighet att beställa hem denna julbox* som är limited edition box som inte ingår i prenumerationen. Bor du även i Stockholm har du möjlighet nu på lördag att besöka deras POP UP Shop. Där får du samtidigt som du köper julboxen plocka fem valfria produkter.

NÄR? Den 2/12 klockan 10:00 – 16:00
VAR? Alströmergatan 20, Stockholm

You Might Also Like

One Comment

  1. Christmas Delight - Glossybox • Daretobeyou.se

    […] layout men har en grön och guldig design. Jag saknar redan den perfekta layouten på boxen som julboxen hade. Hoppas innerligt att den kommer tillbaka […]

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.