Rubine-Backpack
Hälsa & Livsstil

Glada axlar med Rubine Backpack

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Det har tagit emot att ta sig till jobbet nu efter pandemin, inte av lathet utan mer att det varit så krångligt och bökigt med att kånka dator och andra tillbehör fram och tillbaka hela tiden.

Men nu ni, jag har köpt en ny dator väska från Outnorth* och är så himla nöjd. Tre gånger på vägen till jobbet denna vecka har jag fått stanna upp för att tänka efter vart tusan jag ställt datorväskan. Den har suttit på ryggen så fint så utan att tynga ner axlarna överhuvudtaget. Ryggsäcken som jag köpte är från Urberg och heter Rubine Backpack*. Självklart köpte jag en svart men den finns i tre färger till som blå, röd och orange.

Rubine Backpack

Rubine Backpack från Urberg är en modern ryggsäck med snyggt melerat tyg, läderdetaljer och stor öppning som rullas ihop och stängs med ett påkostat metallspänne. Invändigt finns ett laptop-fack ( två datorfack som passar för 13″ och 15,3″ laptop) och flera fickor för alla småsaker som du kan tänkas behöva varje dag till och från jobbet. Ryggsäcken har stoppade meshpaneler på ryggplattan vilken gör den är skönare att bära och skapar en luftspalt mellan ens rygg och ryggsäcken. Ställbara axelremmar med bekväm vaddering och justerbar bröstrem. Den må se liten och platt ut men jag lovar att du får plats med så mycket mer än du tror.

URBERG® har förbundit sig att donera 1% av sin årliga omsättning till en välrenommerad miljövårdande organisation. Så, när du väljer en produkt från URBERG tar även du en aktiv roll i bevarandet av vår planet. Läs mer om 1% for the Planet.

Min fibrokropp tackar verkligen denna väska för smidigheten att nu ta sig till jobbet. Nu är det faktiskt riktigt kul att packa väskan. Och du behöver faktiskt inte ge skjortan och lite till för en bra ryggsäck. Just nu har Outnorth “Summer deals” och just denna ryggsäck är på 50%, ni får den alltså för endast 198SEK!!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Jeanette 1 juni 2022 at 09:56

  Tack för tipset! Jag beställde precis en i blått =)
  Vet inte hur mång ryggsäckar jag kollat på med inte många som är smidiga, snygga och samtidigt har rejäla breda axelremmar!
  Den här är både snygg, lagom i storlek, breda remmar och bra pris (speciellt som de har nedsatt just nu ;))

  • Reply Annica 1 juni 2022 at 10:29

   Men vad glad jag blir! Så kul att kunna vara till någon hjälp. 🙂 Och vilket pris du fick, nästan så jag skulle vilja köpa mig en till.
   Kram

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.