GHD vår-/sommarkollektion
Skönhet & Mode

GHD vår-/sommarkollektion

Idag tar vi en titt på GHD vår-/sommarkollektion med inspiration från öknens överdådiga landskap, varma guldmetaller och glänsande sand.

Det var inte allt för länge sedan jag pratade om stylingverktyg här på bloggen och idag tänkte jag ta er igenom GHD vår-/sommarkollektion. För det är inte bara makeup och kläder som släpper nya kollektioner efter årstiderna.  Den 3 april presenterade GHD sin presentera årets vår-/sommarkollektion och vi kan nu titta på några av produkterna. Denna säsong är det guld som får vårt hår att glänsa lite extra. Kollektionen är denna sommar inspirerad av öknens överdådiga landskap, varma guldmetaller och glänsande sand. Vi önskar att ge alla en good hair day oavsett var sommaren skall spenderas.

I den nya kollektionen ingår dessa produkter: 

GHD vår-/sommarkollektion

Den nya ghd gold® stylern kommer nu i limited edition-nyanserna earth och pure gold (1999SEK) Med den helt nya dual-zone teknologin för högsta prestanda, perfekt styling och med en snabbare uppvärmningstid på endast 25 sekunder. En ny modern design plus ett automatiskt sleep mode. Levereras i en fin förpackning med en snygg värmeresistent väska och naturligtvis ett praktiskt skyddshölster

GHD vår-/sommarkollektion

En ghd air fön (1499SEK) med fina gyllene detaljer och den oersättliga och mycket populära resefönen ghd flight™ (799SEK) i en praktisk och fin resväska.

Produktegenskaper:

• Universal voltage – den kan användas i hela världen med en korrekt adapter
• Avtagbart munstycke för perfekt styling
• Två temperatur och hastighetsinställningar, så du kan ha full kontroll över din styling

GHD vår-/sommarkollektion

Något hel nytt är deras vidareutvecklade heat protect spray, (239SEK) som i sommarens kampanj innehåller ett UV-skydd. ghd heat protect spray med UV-skydd är vetenskapligt framtagen för att passa alla hårtyper och innehåller Benzophenone-4. Det är en ny ingrediens som arbetar på att blockera och filtrera UV-strålarna innan de når ditt hår genom en osynlig hinna som bildas när det sprayas på håret. Denna spray innehåller även ghd´s unika värmeskyddssystem som skyddar ditt hår om du önskar styla, föna eller andra yttre påfrestningar.

Ghd är i särklass den största experten inom verktyg för hårstyling och säljer 4 stylers varje minut jorden runt – vilket betyder 2.102.400 varje år! Nu, 10 år efter att ghd gold lanserades och blev en vardags nödvändighet för kvinnor runt om i världen, har den bästsäljande stylern i sin klass fått en elegant make-over och uppgraderad teknik.


Bilder och information är tagna från GHD då detta är pressinformation som jag fått tagit del av.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.