Hälsa & Livsstil

Ge kroppen lite protein.

Detta inlägg innehåller annonslänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*) Mer info finner du under PR & Policy.

Det hela började egentligen i mitten på 2020 då min dietist sa åt mig på skarpen att börja äta frukost. Och eftersom jag inte är någon frukost människa, har aldrig varit så är det svårt att börja stoppa i sig en massa saker. Speciellt då jag lever som en zombie innan dagens första kaffe.

Men det var då hon bad mig börja med shakes. Sagt och gjort, jag började luskamma matvarubutiker efter måltidsersättningar som inte innehöll en massa socker. Hittade en produkt och köpte ett storpack, utan att veta om det ens var gott. Efter några påsar insåg jag att detta verkligen fungerade och jag behövde nu komplettera med lite andra smaker. Något som var lättare sagt än gjort. Det är inte lätt att hitta några goda smaker som inte innehåller överdrivet mycket socker.

Av en ren slump kom jag över Protien.se* och tänkte att va tusan jag beställer hem några smakprover* och ser om dom går ner. Mint choklad var som att dricka After Eight milkshake på morgonen, inte för sött men underbart gott! Jordgubb har aldrig varit min favorit smak men eftersom det inte fanns hallon så ville jag testa. Måste erkänna att jag blev positivt överraskad. Jag blev fast för dessa två smaker. Beställde hem ett gigantiskt paket med massa förpackningar och nu längtar jag till frukost varje dag. Har även utökat mitt sortiment med vegansk vanilj. Denna kan jag smaksätta med det som finns hemma.

Eftersom mitt mål är att äta tre fasta måltider varje dag så blir det faktiskt så att jag tar mig en shake både till frukost och lunch. Med Hello Fresh till middag står jag nu aldrig utan dessa tre måltider. Försöker även få i mig några frukter per dag bara för att inte bli hungrig mellan målen. Protien.se har faktiskt verkligen hjälpt mig att komma igång ordentligt med att äta. I början tog jag bara shaken precis som dom var, men efter ett tag insåg jag att det går faktiskt att göra lite roligt med dom. Varför inte tillsätta lite frukt och bär så shaken ser lite roligare ut. För erkänn, det är alltid roligare att dricka när glaset eller innehållet har något speciellt och inte bara kommer ur ett vanligt dricksglas.

För mig handlar det inte om att gå ner i vikt med dessa pulver utan att få i mig något varje morgon. Om jag sedan börjar gå ner i vikt för att jag får i mig allt jag behöver så är det självklart ett stort plus. Men tänk på det när du beställer dessa måltidsersättare eller egentligen vilken som helst. Det krävs lite mer än bara dricka shake varje dag för att gå ner i vikt. Det bästa är att du även rör på dig regelbundet och ser till att få i dig andra nyttigheter. Och du, glöm för gudskull inte vattnet!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.