Garnier Respons Argan Richness
Skönhet & Mode

Garnier Respons Argan Richness

Detta inlägg innehåller affiliatelänkar, du finner dom märkta med en asterisk (*)

Vi tar oss an hårvård, Garnier Respons Argan Richness för dig med torrt hår. Är som smör med på ett nyttigt sätt för håret. Ja utan att bli fett utan det blir så där silkeslent och mjukt att du inte kan sluta dra fingrarna igenom det.

Jag har inte speciellt lätt att hitta produkter till håret som jag gillar, men jag tror faktiskt jag hittat en keeper. Garnier Respons Argan Richness luktar inte bara sjukt gott utan dom gör verkligen något med mitt hår. Denna serie är för dig med torrt hår. Produkterna innehåller fairtrade arganolja från Marocko och även mandelkräm som gör att håret inte torkar ut. För dig som letar hårvård utan silikoner så är dessa något att titta på.

Garnier Respons Argan Richness

Men i vilken ordning skall du använda alla dessa produkter kanske du tänker. Jo det är lätt faktiskt. Börja med att schamponera håret som vanligt. Sedan tar du fram en ansiktsmask och lägger på ansiktet. Hitta en som inte behöver sitta mer än några minuter och kan sköljas av med vatten eller en arkmask som lätt kan tas bort, tex Murad Instamatte Oil-Control Mask*, Pixi Glow-O2 Oxygen Mask*, Indy Beauty Clear Skin Mud Boosting Facial Mask* eller Maria Åkerberg Face Mask Gentle*. Applicera sedan inpackning i håret, inga konstigheter. Låt sitta i 3-5 minuter, gå efter ansiktsmaskens tid. Sedan stoppar du in huvudet under duschen och spolar rent både huvud och ansikte. När du ser utan att få en massa löder i ögonen och vattnet är klart kan du applicera balsam precis som vilket balsam som helst. Skölj ur som vanligt och du är nu klar i duschen. Här kan du sedan välja hur du vill göra. Antingen applicerar du leave-in cremen i handduks vått hår eller så väntar du tills håret är torrt. I fuktigt hår för att underlätta din styling eller i torrt hår för att ha det som en liten kur som vårdar håret. Det var väl inga konstigheter?

  1. Schampo* (28/30SEK 300/400 ml) rik och närande formula  av fairtrade arganolja och mandelkräm rengör håret utan att torka ut
  2. Inpackning* (46SEK 300 ml) Används i 3-5 minuter, håret får en intensiv näring och känns behagligt
  3. Balsam* (28/30SEK 250/400 ml) Kapslar in all näring från inpackning och gör håret lättare att reda ut
  4. Leave-in creme* (46SEK 200 ml) Används i fuktigt hår för att underlätta styling, eller i torrt hår för en intensiv vård ända ut i topparna
Garnier Respons Argan Richness

Gillar du när håret blir mjukt och då snackar vi mjuuukt. Ja då är dessa produkter något för dig. Jag vet inte riktigt hur jag skall beskriva produkterna vid applicering, men kanske som att applicera smör eller mjöl. Håret blir så sjukt mjukt och tanken slog mig att titta i spegeln i fall håret faktiskt var kvar på huvudet. Det var så mjukt att jag inte kände det. Och detta är efter att ha använt inpackningen. Nästan lite så att jag inte ville skölja ur den. Men när jag väl applicerat balsamet så fick jag samma kände och vart nöjd igen.

Tänk på att inte rufsa håret torrt med handduken! Det är faktiskt det som har en liten betydelse över hur lätt eller svårt det är för dig att borsta / kamma sedan.

Har du som jag semi permanent hårfärg i håret så tänk på att varje gång du tvättar eller kör hårinpackning så tvättas även färgen ur. Detta är lite varför jag endast kör hårinpackning varannan vecka. Den andra veckan använder jag mig av färgmask så att håret återfår sin starka färg. Ja om det nu inte är så att jag vill minska på färgen, då blir det hårinpackning varje vecka när jag tar ett söndagsbad.

Hade schampo inte innehållit sulfiter hade denna hårvårdsserie varit super, 5 av 5. Men då den innehåller sulfiter får den endast en 4, för jag tycker verkligen att produkterna är super oavsett sulfiterna. Kan inte få allt här i livet var det någon som sa, tyvärr.


Detta inlägg innehåller ett pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.