Garnier Micellar Cleansing Water in Oil Delicate Skin & Eyes
Skönhet & Mode

Garnier Micellar Cleansing Water in Oil Delicate Skin & Eyes

Garnier Micellar Cleansing Water in Oil Delicate Skin & Eyes, rengöringen som tar din hudvårdsrutin till en annan nivå. Oavsett om du är känslig eller kör med vattenfast makeup så tror jag du kommer gilla denna!

För väldigt länge sedan testade jag en oljebaserade rengöring och blev väldigt besviken. Jag menar verkligen besviken. Så nu när jag fick hem Garnier Micellar Cleansing Water in Oil Delicate Skin & Eyes (79SEK / 400ml) var jag lite skeptisk till att testa. Men eftersom jag hört så himla mycket bra om just denna kunde jag inte riktigt motstå. Namnet är kanske i det längsta laget så jag föredrar att säga den blå flaskan.

Innehållet är vackert uppdelat i flaskan när den får stå men innan användning skall du skaka om och allt blandas, det är inte lika vackert längre. Men det kanske inte har så väldigt stor betydelse när du väl skall rengöra ansiktet. Denna är den nya generationens två faserade rengöringsvatten som är specifikt utvecklad för känslig hud. Skall även fungera för dig med linser. Jag som har känslig hud och reagerar ofta i ögonen om en produkt inte är snäll nog. Men denna har jag inte haft några som helst problem. (Men kom ihåg att det är olika för alla!)

Garnier Micellar Cleansing Water in Oil Delicate (Blue) Skin & Eyes har en formula som kombinerar micellär teknologi som drar till sig makeup och smuts som en magnet och dessutom effektiva rengörande oljor. Det här är en rengöring som lämnar en silkeslen hud utan en fet hinna och på något sätt får dig att känna dig flottig efteråt. Fördelen är att du inte behöver skölja ansiktet efter denna rengöring.

Så skaka flaskan ordentligt, använd en bomullspad och rengör hela ansiktet. Och sedan är du klar! Vattenfast mascara är inga problem att få bort, jag har testat några stycken olika då jag oftast bara använder vattenfast. Är du svullen under ögonen så är det väldigt skönt att padda lite extra där med detta micellärvatten, den skall även hjälpa till att minska just svullnaden runt ögonen. Med blåklintsextrakt skall den hjälpa till att lugna huden vilket passar perfekt för dig med känslig hud.

Jag kommer absolut fortsätta använda denna och även köpa mig en ny flaska när denna tar slut. Önskade dock att den kunde komma i travelsize så jag även kunde få ta med mig den på resande fot nu i sommar.

Ber om ursäkt för att jag inte fick ihop några snygga foton till detta inlägg, men jag var så ivrig till att börja använda denna så jag glömde helt att ta några foton innan. Och nu har jag använt den så pass mycket att flaskan är nästan halvtom och lite små grumlig.


Detta inlägg innehåller pressutskick, men åsikterna är fortfarande till 100% mina egna och har inte gått att köpas eller påverkas av en tredje part. Mer info finner du under PR & Policy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply My secret passions 15 maj 2018 at 07:40

  Återigen lyckas du skriva ett inlägg precis i tid tills det är dags för mig att köpa en sådan här produkt. Mitt nuvarande Micellar water är snart slut och är på jakt efter ett nytt och nu blir det nog detta. Vore kanon om man kunde få slippa att använda eyemakeup remover och istället kunna använda en och samma produkt till hela nyllet.

  • Reply Annica 15 maj 2018 at 08:29

   Men va roligt att jag kunde hjälpa till ännu en gång. Jag är så nöjd med denna, tar bort rubbet. Är nästan lite rädd att den ska ta mina fräknar också ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.