Hälsa & Livsstil

Gå tillbaka till livet innan…

Saknaden har blivit för stor och jag känner att jag behöver gå tillbaka till livet innan covid-19 tog över världen.

Idag är det 180 dagar sedan jag sist skrev ett inlägg.

Ni anar inte hur många gånger jag påbörjat detta inlägg. Ska jag verkligen? Men nu som sagt, 180 dagar efter att jag skrev sist så är det dags igen. Vet inte alls hur ofta eller mycket jag kommer orka skriva här men jag skall försöka. Har saknat bloggen och er otroligt mycket även då jag funnits “online” på Instagram under hela perioden.

Men just nu känner jag att vill börja om på nytt. Hitta motivationen igen, den som jag får av er och av tänka inlägg. Tror min hjärna behöver lite kreativitet innan den tynar bort under isoleringen. Någon corona prat skall det inte bli var tanken iallafall. Har nu suttit hemma i 5 veckor och längtar till den dagen då jag får sätta mig på bussen och åka till kontoret. Men nu idag är jag glad att jag inte drabbats av covid 19.

Jag lovar inget, men jag skall försöka börja blogga lite långsamt. Hitta tillbaka till den tiden då jag tyckte det var spännande och roligt att sätta mig framför datorn och skriva inlägg. Kameran står alltid redo och mitt huvud har börjat fyllas på med olika idéer.

Så jag hoppas självklart att ni inte glömt bort mig under tiden jag varit borta!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Karinsbeautyroom 20 april 2020 at 09:04

  Välkommen tillbaka <3

  • Reply Annica 20 april 2020 at 20:00

   Tusen tack fina du! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.