Fyra favoriter från Makiash

Fyra favoriter från Makiash
affiliatelänkar

Märken och produkter kommer och går, men ibland stannar någon favorit kvar. Fyra produkter har fått stanna kvar på mitt sminkbord under en längre tid och jag gillar dom verkligen. Så idag presenterar jag fyra favoriter från Makiash.

Det är lätt att gå vilse i djungeln bland alla märken och produkter. Och ibland glömmer man lätt ett märke man tyckt väldigt mycket om. Lite så har det blivit för mig. Kan det varit för lite mer än 2 år sedan då jag föll in love med Makiash eyeliner. Jag testade lite fler produkter samtidigt men dom föll bort i vimlet bland alla andra märken jag testade samtidigt. Eye Pen Duo* använder jag mig fortfarande av, så den kan jag varmt rekommendera. Men idag tänkte jag berätta om fyra nya favoriter från Makiash.

Fyra favoriter från Makiash

Egentligen ett litet kit för den kompletta makeupen, tillsätt bara en bra bas och du är redo. För er som inte riktigt har koll på märket kan jag berätta att det är svenskt. Produkterna är testade på modeller ( låter lite roligare än att skriva att produkterna är testade på djur ). Modeller har oftast höga krav på sig och makeupen att det skall vara perfekt och sitta länge. Så vad vore inte bättre än att testa ens produkter på dessa personer och se vad dom verkligen går för. Makiash blev stor favorit bland modellerna och nu har vi dom vanliga kvinnorna (männen) möjlighet att få bra produkter med stilrena förpackningar och bra priser.

Härliga starka färger som håller. Då dom satsar med på innehållet än förpackningar. Jag tycker dock inte att det är något fel på deras förpackningar. Dom är helt enkelt lätta att känna igen och bra storlekar för att få ner i handväskan.

Fyra favoriter från Makiash

Så jag tycker vi startar med min första favorit som är Perfekt Finish Loose Powder*. Det första jag gillar med denna produkt är faktiskt förpackningen. Den är liten och inte alls så där klumpig och tung som många puderförpackningar kan vara. Pudret är transparent och håller min makeup på plats mycket längre än utan något puder.

Perfekt Finish Loose Powder* innehåller aktiva ingredienser som inte bara får din hud att se mjuk och lysande ut, utan pudret tillför även näring till huden. Skall vara rikt på vitamin B, C och antioxidanter. Ett annat plus är att det luktar gott också, kan inte sätta fingret på vad det doftar.

Fyra favoriter från Makiash

Nästa produkt är Blush – Fresh Plum. Nu kanske man inte behöver så mycket blush på kinderna för att få lite färg med tanke på vädret, men det är alltid något extra med att krydda kinderna med blush. Visst är det fint med loggan på blushen, ibland är det riktigt synd att första sånt med penseln. Fresh Plum ser väldigt mörk ut, men känns naturlig när den väl kommer på. Med ett svagt guldskimmer blir det något litet extra över den, inget onaturligt.

Fyra favoriter från Makiash

Vi går vidare till nästa lilla dosa som innehåller Eyeshadow Trio. Tre nyanser som fixar både makeupen till vardags och fest. Älskar att det är lagom med skimmer i alla tre färger så att man även kan applicera dom utan att det blir för festligt. Ja om det nu kan bli för festligt vill säga. Mjuka och lätta att applicera. Perfekta paletten att lägga i handväskan när du skall till jobbet på morgonen och vet att du skall vidare på kvällen, bara att bättra på lite med mörkare nyanser.

Fyra favoriter från Makiash

Sist men inte minst har vi något till ögonbrynen. Eyebrow Pen Duo* är nästan en lika stor favorit som Eye Pen Duo. Denna är dock något hårdare i konsistensen och kan ibland vara lite svårt att applicera. Då jag nyligen färgat brynen en nyans mörkare än vanligt så passar inte min “soft brown” just nu.

Alla produkter finns att köpa hos bla Makiash webshop och Ellos*.

Har ni testat Makiash?

PR & Policy 2016

You Might Also Like

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.