Skönhet & Mode

Fruktsallad från The Body Shop i mitt badrum

The Body Shop - Sommarfavoriter

Härliga dofter och nyanser varvar varann i hyllorna på The Body Shops rea. Är man inte hungrig innan man kliver in i deras butiker så är man det garanterat när man går ut. Fruktsallad är det minsta man kan säga.

För inte allt för länge sedan starta The Body Shop sin sommar rea och självklart tog jag mig förbi en butik. Även om tanken inte var att köpa något så ville jag dit för att lukta på alla söta och härliga sommardofter som hallon, blåbär, papaya och citron. Men eftersom jag känner mig själv rätt bra så tog jag en korg direkt när jag klev innanför dörren, här kommer det att shoppas.

The Body Shop - Sommarfavoriter-3

Och ja jag hade rätt. Korgen fylldes på väldigt fort med några favoriter och några nyheter. Sambon fick även han en liten present. Shower gel – Olive är ett jätte bra tips till dom som inte gillar alla dessa fruktsallader. Olive är sambons flaska och den använder han dagligen och på så sätt får jag behålla alla roliga dofter för mig själv. Jag gillar att ha många olika att välja på, varje humör har en egen doft. Olive shower gel var inte på rea men till ett bättre pris, så passa på att köpa en större förpackning om ni har någon favorit.

Det var rätt många olika bla Brazil Nut Beautifying OilBrazil Nut Eau de ToiletteBrazil Nut Shower Gel, Papaya Body butter, Oliver Shower gel, Strawberry body polish,  Blueberry shower gel, lemon soap, och Almond shower gel. Jag kommer som sagt förmodligen gå förbi lokala butiken snart igen och se vad finns kvar på rean.

The Body Shop - Sommarfavoriter-2

Så nu kan jag gå runt och lukta fruktsallad hela sommaren, även under semestern på landet för dit kommer nämligen någon av shower gelen få följa med. Favoriten är helt klart Brazil Nut och Papaya bland rea fynden. Men även sommarprodukterna som lemon och jordgubb är otroligt härliga. När jag handlade dessa fick jag en värdecheck på 50:- som gäller undre juli när man handlar för 250:- eller mer så jag hoppas på att det finns lite produkter kvar på rean då eller om man spar den till Italian Summer Fig som kommer den 14 juli.

The Body Shop - Sommarfavoriter-4

Har du några guldkorn som du hittat på rean?

//Annica

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.