Hälsa & Livsstil

Front Your Beauty – Glossybox Augusti

Månadens inspiration: “Beauty is how you feel inside, and it reflects in your eyes.” – Sophia Loren. Jag tycker det talar rätt bra för vad vi kan vänta oss av månadens Glossybox.

Med extra lyx skall Glossybox hjälpa oss denna månad att utstråla och förstärka vår inre skönhet. Jag håller helt med Glossybox när dom nämner att hösten är den perfekta tiden att återuppta dom “nyårslöften” man råkade tappa på vägen under sommarn och semester. Mår du bra inombords så syns det utåt och det är faktiskt den perfekta skönheten. Så med lite hjälp nu skall vi se till att reparera oss inombords och se till att stråla ordentligt när snön faller.

MANNA KADAR COSMETICS – Lash Primer (219kr/4g)
Prisvinnande primer som bygger upp och framhäver fransarna samtidigt som de får näring. På natten fungerar den som ett vårdande och återfuktande balsam och på dagtid är den en utmärkt bas som förhöjer effekten av mascaran.

WELLA PROFESSINALS – EIMI Perfect Me Lightweight BB Lotion (189 kr/100ml)
BB-lotion för håret från Wellas nya stylingserie EIMI! Den tillför näring och ger ett friskt, glansigt och mjukt hår utan frizz samtidigt som den innehåller både UV-skydd och värmeskydd.

THE BODY SHOP– Oils of Life Intensely Revitalising Facial Oil (450kr/30ml)
Härlig ansiktsolja med extrakt från tre effektiva fröoljor – svartkummin från Egypten, nypon från Chile och kamelia från Kina. Massera in 1-2 droppar på huden morgon och kväll, innan du applicerar ansiktskrämen. Lansering!

EMITÈ MAKE UP – Eye Shadow Brush (250kr/st)
Framhäv dina ögon med hjälp av denna ögonskuggsborste från det professionella, svenska makeupmärket Emité Make Up. Den konformade borsten är perfekt för att skapa djup vid ögongloben.

HOT MAKEUP – Lip Balm (55kr/st).
Få mjuka och sunda läppar med detta återfuktande och mjukgörande läppbalsam som kommer i en söt förpackning. Framtaget i samarbete med Glossybox!

(Produktbeskrivningarna kommer direkt från Glossybox)

Jag är väldigt nyfiken på alla produkter denna månad. Det ändå jag kunnat vara utan är nog borsten, men å andra sidan kan man aldrig ha för många. Oljan från The Body Shop och primern från Manna Kadar Cosmetics är dom två produkter som fångade mitt intresse störst. Lip balm från Hot Makeup är så hårt tilldraget att jag tyvärr inte kan öppna den utan att ha sönder hela. Är väldigt nyfiken på vad den luktar.

Vad fick du i din box?

// Annica

Glossybox kostar 139 kr/månaden och ger spännande produkter i olika variationer. Septemberboxen stannar kvar med rosa boxen och riktar sig mot att lyxa till vardagen lite extra. Det kommer även komma en produkt som innehåller: Aloe vera, bivax och ekologisk kokosolja. Är det kroppsvård, hudvård eller läppvård?

I oktober lanserar Glossybox sitt lyxigaste samarbete hittills – med japanska skönhetsvarumärket SENSAI. Tillsammans släpper de en exklusiv limited edition-box med lyxprover på en rad av SENSAI’s populära klassiker, men också flera nylanserade produkter. Den exklusiva boxen har ett värde på 1 170 kronor och kommer finnas till försäljning i en limiterad upplaga så länge lagret räcker.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.