iZ Nail Lacquer
Skönhet & Mode

Friday I´m in Love with iZ Nailpolish

iZ Nail Lacquer

Det var länge sedan sist, men vi kör ett Friday I´m in Love med två produkter jag verkligen älskar! Nagellack kan man inte ha för många men vissa färger fastnar man lite extra för.

I förra veckan fick jag en fin liten present ifrån Calgel Sweden. Två nya lack från iZ (IZ Beauty of London). Och jag kan bara säga Friday I´m in Love! Två helt underbara färger, dom var som gjorda för mig. Med häftiga flaskor som inte hinner torka innan man använt upp all färg och lagom stora att försöka hålla i samtidigt som man applicerar färgen på naglarna.

iZ Nail Lacquer

Friday I´m in Love with iZ Nailpolish

Båda lacken är krämiga men inte allt för tjocka så att dom stelnar till på nageln medans du applicerar utan så där lagom utan att rinna iväg. Lacken kräver två lager för att bli helt täckande, men det är inget som stör mig då jag alltid applicerar två lager. Torktiden måste jag säga att den är rätt snabb.

iZ Lacquer skall erbjuda en hög täckförmåga och tas lätt bort med vanlig remover. Nagellackets formula minskar riskerna för flagning och ger ett långvarigt lyster. Jag tycker faktiskt att lacken håller det dom lovar.

iZ Nail Lacquer

Är otroligt svag för den där dammiga lavendel lila nyansen Can you keep a secretSoftlila / lilagrå som dom själva beskriver den . Visst tycker jag att denna färg passar bra året runt, men kanske bäst som ett vår- eller sommarlack. Gillar den ljusa mjuka färgen, inte allt för flickig utan passar alla åldrar.

Friday I´m in Love with iZ Nailpolish

Front Row är en djup maroon, rödbrun färg. En mörkare färg som kanske drar lite mot hösten. Med den violetta tonen blir den inte allt för murrig och passar väldigt bra även när du vill känna dig färgstark på sommaren. En kraftfull färg helt enkelt!

Lacken finns i 42 olika färger, men iZ Beauty of London gör så mycket mera. Tjejerna på Calgel Sweden använder bla iZ-gel och nageldekor. Jag har aldrig varit så nöjd som när jag fick naglarna gjorda med detta gel. Vill mer än gärna få naglarna fixade av dom igen, men just nu är dom så långa att jag tänkte vänta. Kommer mycket troligt slå av en och annan under semestern, brukar vara bra på sånt. iZ-gel finns även i samma nyanser som nagellacken.

Nu tar jag helg och tar mig upp till en kär vän på landet. Skall bli underbart att träffas igen! Vad skall ni hitta på i helgen?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.