Skönhet & Mode

Från regnbågen till mörk brunt

Igår läste jag att mitt tidigare hårfärg tydligen var trendigt. Något jag kanske borde ha läst mig till INNAN jag nu färgade håret mörkbrunt.

Mitt mål när jag var i London under oktober var att hitta något roligt till håret. Det behövdes en förändring och jag var som sagt inte helt hundra på vad jag ville göra. Men att gå till frisören utan att ha några direkta mål var ingen lösning för då skulle jag troligen bara bli besviken när jag kom där ifrån. Skall jag göra någon större förändring vill jag göra den själv och sedan bli sur på mig själv om jag misslyckas.

Clairol

Jag gick lite på det säkra kortet och hittade mig en mörk brun hårfärg. Ett helt nytt märke Clairol – Nice n easy, som  jag inte tidigare hört talas om och den skall göra underverk för mitt grå hår. Men vill jag verkligen bli brun igen? Som jag ser det nu, det är bara hår. Blir jag inte nöjd så är det bara att färga om det om ett tag. Har dock lovat att hålla håret brunt och “nartuligt” månaden ut. I december kanske jag skulle göra det tomterött?

Clairol

Antiaging färg i Sverige, vet ni om det finns?
För dom märken som lovar att dom täcker grå hårstrån, hur länge håller det egentligen. jag behöver för nya efter max 2 veckor. Denna skall hålla upp till 8 veckor. För att vara på den säkra sidan har jag lagt beställning på två till förpackningar så jag kan förbättra det lite om dom där grå hårstråna skulle titta fram någon dag innan julfesten i slutet på november.

Clairol

 

Måste säga att denna luktade otroligt gott. Något som var lite annorlunda mot dom andra hårfärgsmärken jag brukar använda var en förbehandling. En trögflytande gel skall appliceras i torrt  hår innan man påbörjar färgningen. Vad det hade för betydelse vågar jag inte alls svara på . Men håret luktade gott iallafall.

Clairol

Jag applicerade färgen i hela håret med lite kortare tid vid rötterna eftersom jag redan är rätt mörk där. Intressant nog täckte inte denna hårfärg alla skiftningar från min blekning. Vilket är positivt eftersom det inte blir så platt och livlöst då. Och det är inget man tänker på om man inte ställer sig och stirrar på håret som jag gör varje gång jag får förbi en spegel nu.

Till resultatet! Ska jag vara helt ärlig är jag inte så jätte nöjd, eller jo. Det är mer att jag inte är van med mörkt hår längre. Känner mig så mycket blekare än innan och kommer troligen missbruka för mörka foundations bara för att ge ansiktet lite mer färg. Jag skall försöka få till en bra selfie så ni får se hårfärgen ordentligt. Måste bara låta sinnet jobba lite på det där med att vara mörkhårig först.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.