Fotkur med CCS
Skönhet & Mode

Fotkur med CCS

Vackra fötter är otroligt viktigt för många under sommaren, men hur väl tar du hand om dom resten av året? En fotkur med CCS kan rädda dina fötter oavsett om du skall springa runt barfota eller gå med kängor.

I april var jag besökte jag Fotcompaniet med CCS för en kväll i fötternas tecken. Jag bjöds på fotgymnastik och fotvård så mina fötter blev riktigt fina. Som jag berättat tidigare så är jag inget störta fan av att gå runt barfota eller visa tårna offentligt, varför vet jag inte faktiskt. Men efter denna kväll har jag blivit mycket bättre på detta. Och framför allt tycker jag det är riktigt roligt att ta hand om fötterna. Nu senast har jag använt mig av en fotkur med strumpor. Ett kit som jag fick med mig hem efter kvällen på Fotcompaniet.

Detta kit innehåller en tub med Intensiv fotkur och ett par strumpor. Tanken är att innan sänggång smörja in fötterna och sedan trä på strumporna. Under natten verkar krämen och sedan på morgonen är du vaknar har du ett par mjuka och fräscha fötter. För bästa resultat så använder man detta kit flera nätter på rad.

Fotkur med CCS

Jag passade på att börja använda detta när jag var på landet över midsommar. Perfekt tillfälle att börja testa olika saker då man inte behöver gå ut och visa sig bland folk. Och just det här med strumporna gillade jag denna helg då jag oftast har lite svårt att sova i stugan utan strumpor. Varför? Jo det har en tendens att finnas spindlar och fästingar här och jag avskyr när det kryper saker på fötterna natt som dag. Med ett par strumpor behöver jag inte vakna av att något kryper där nere.

Strumporna är inte speciellt varma av sig så man blir inte överhettad under natten. Och just när man smörjer in fötterna är det bra att ha strumpor på sig om man har en katt som inte gillar udda dofter. Försökte få sambon att testa detta också men han är så otroligt varm av sig att han vägrar sova med strumpor utan att ens testa.

Fotkur med CCS

Krämen, Intensiv fotkur innehåller karbamin och eukalyptus men doftar inte alls starkt så är du överkänslig mot dofter kommer denna att fungera väl. Detta lilla kit skall hjälpa mot förhårdnader och torrhud. Något man ofta skaffar sig när man inte tar hand om fötterna regelbundet. Krämen känns väldigt fet, något som inte gör så mycket då du som sagt tar på dig strumporna efter att du applicerat krämen på fötterna och under natten går den in i huden.

Jag tycker att det märks skillnad på mina torra fötter redan efter en användning, men fortsätter att använda kitet under flera nätter. Då du kan återanvända strumporna så kan du göra denna procedur flera gånger under året utan att behöva lägga ut massa pengar. Krämen är otroligt dryg och räcker till väldigt många användningar. Strumporna kan du tvätta i 60 grader, vilket jag måste göra nu. Jag vart tvungen att springa ut i strumplästen och jaga Bull (katten) som smet iväg.

PR & Policy 2016
Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Lisa Ingridsdotter 4 juni 2020 at 11:18

    Schyst!

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.